Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl by se zeptat, chtěl bych si pojistit vůz a pojišťovna konkrétně ČSOB mi nabídla, že mi dá plný bonus 96% (8let), ikdyž jej ještě odježděný nemám.
Chtěl bych se informovat, mohu mít z toho nějaké problémy někdy? Co když náhodou způsobím nehodu? Nebudu muset poté něco ze škody uhrázet
Děkuji za informaci, hezký den
Bez urážky - jediný problém je v inteligenci. Bonus 96% je sám o sobě dostatečně velký nesmysl! Jinak bonus se nevyjíždí, ale je to zvýhodnění za to, že jste jako pojistník po určitou stanovenou dobu nepožadoval po pojišťovně žádné plnění. Takže to ani nesouvisí s tím, zda jste někde havaroval nebo nějakou škodu způsobil.
Jak to tedy přesně je? Když bych si uzavřel tuto smlouvu s 96měsící aniž bych je měl a poté někdy způsobil třeba nehodu. Co to pro mě bude znamenat? Děkuju
Dobrý den,
nevíte prosím jak je to s těmi pojišťovnani, které nabízí 8 roční bonus aniž bych jej opravdu měl? Co to pro mě může znamenat když bych způsobil nehodu?
Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.