Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povinné ručenní s plným bonusem?

Od: jardosik odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

chtěl by se zeptat, chtěl bych si pojistit vůz a pojišťovna konkrétně ČSOB mi nabídla, že mi dá plný bonus 96% (8let), ikdyž jej ještě odježděný nemám.

Chtěl bych se informovat, mohu mít z toho nějaké problémy někdy? Co když náhodou způsobím nehodu? Nebudu muset poté něco ze škody uhrázet

Děkuji za informaci, hezký den

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

2x

Bez urážky - jediný problém je v inteligenci. Bonus 96% je sám o sobě dostatečně velký nesmysl! Jinak bonus se nevyjíždí, ale je to zvýhodnění za to, že jste jako pojistník po určitou stanovenou dobu nepožadoval po pojišťovně žádné plnění. Takže to ani nesouvisí s tím, zda jste někde havaroval nebo nějakou škodu způsobil.

jardosik
hodnocení

Omlouvám se, 96 měsíců jsem myslel. V případě že by mi dali tuto hodnotu aniž bych ji měl splněnou, může mě to nějak ohrozit?

Děkuji

hodnocení

0x

Jardo,

1) plný bonus, tak jak vy myslíte není jen 96, ale již od roku 2000, to je 120 měsíců..

2) problémy ne, pokud způsobíte nehodu, tak u stejné pojištovny započtou (některé ani to ne) malus 5%

3) není důležité jaký bonun, ale jakou částku zaplatíte.

4) (400-600Kč za rok...)

.

jardosik
hodnocení

Jak to tedy přesně je? Když bych si uzavřel tuto smlouvu s 96měsící aniž bych je měl a poté někdy způsobil třeba nehodu. Co to pro mě bude znamenat? Děkuju

Jardo, že Vám zdraží o 5% příští rok...

doplněno 14.02.12 21:41:

ale některé taky nezdraží...

páč příští rok půjdete k jiné a bude to ještě levnější...

jardosik
hodnocení

Jste si tím jistý? Byla mi sdělena jiná informace... Jak to tedy je? Nehádejte prosím

cyril*

To komunikujete sám se sebou? *nevi*

jardosik
hodnocení

Dobrý den,

nevíte prosím jak je to s těmi pojišťovnani, které nabízí 8 roční bonus aniž bych jej opravdu měl? Co to pro mě může znamenat když bych způsobil nehodu?

Děkuji

Jardo, ve vztahu k pojištovnám je to jedno. Bude to mít stejná následek, ať si vyberete kteroukoliv pojištovnu ze 14ti v ČR,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]