Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ji oslovit?

Od: petiq* odpovědí: 3 změna:
Dobry den momentalne jsem na lyzaku a zde jsem potkal jednu holku ktera jse mi moc libi nevim jak ji oslovit potkavam ji na snidani,obede a veceri kde ale sedi s rodici a jeste ji potkavam s jeji segrou na sjezdovce prosim o radu mam jen cas do patecniho vecera

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

2x

Dobrý den a kolik Vám je let?V době co jsem tohle řešil jsem byl nesmělý. Dnes už vím že nejlepší je jít přímo na věc a prostě ji to říct. Potkat ji "náhodou " na svahu a prostě ahoj,víš vídávám Tě tady i při jídle a přijdeš mi jako moc fajn holka,máš krásné oči (nebo něco jiného,úsměv,supr lyže atd atd.Nechtěla bys jezdit se mnou? A pak při jízdě na vleku se dát více do řeči. Co můžete ztratit?přinejhorším si z Vás bude dělat srandu,ale jen do pátku.A pokud ano,tak to nebyla ta pravá. Chytrý člověk si z citů druhého srandu nedělá.Pokud nejste její typ,alespon nebudete ztrácet čas a užijete svahu a pamatujte že pro jedno kvítí slunce nesvítí.Hodně štěstí.

na vleku ne! už kolikrát jsem se na něm kvůli něčemu podobnému rozsekal :D

doplněno 15.02.12 06:06:

pokud je ale vlek nebo lanovka (nevím jak se tomu říká) s těma sedačkama tak je to naopak nějak se nacpat tam abys seděl vedle ní a pak postupovat jak říkal honzmalatny

wallkysek*
hodnocení

0x

Tak newim jak to pri tom jidle probiha, ale "nahodou ji potkat" a oslovit proste: "Ahoj, potkávám tě tady a zdáš se jako docela fajn holka"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]