Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat zpět lásku ?

Od: zklamaná odpovědí: 5 změna:
Trápí mě jedna věc, našla jsem si přitele o rok stašího (18). Už dloouho se mi líbil a já byla šťastná jak blecha, že mám kluka, kterého jsem dlouho chtěla. ale po týdnu se semnou rozešel, důvod zněl že on není ten pro mě, že já chci vážný vztah a on chce být volný. že ke mně něco cítí,ale že radši uhne, že se bojí mít někoho, milovat někoho.znělo to upřímně, ale stejně se bojím, že jsem pro něj byla jen kus masa, že si semnou pohrál a pak mě zahodil jak starý hadr,ale i přes tohle všechno je jedinný, se kterým jsem ochotná chodit, poraďte, jakým stylem bych to na něj měla zkoušet, aby se mi vrátil, lze to takového kluka nějak přimět, at se vztahů nebojí, vím,musí chtít sám...ale chce být jen kamarád,poráďte, co by v takovém připadě na kluka mohlo zabrat!? Děkuji*plac*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
zklamaná-myslím, že jste na vážný vztah mladí,bud přistoupíš na jeho volnost a budete se scházet nebo si myslím ho ztratíš.dej tomu čas nenaléhej raději ho pořádně poznej, myslím není asi první ani poslední jste moc mladí,myslím že byste se neměli zatím ničím vázat.Ty jsi se do něj zamilovala ale on ne tak tady pozor,on tě bere jako kamarádku.Bud se mu podřídíš jaký vztah on chce nebo budeš muset hledet jiného přítele moc ti přejí at ti to dobře dopadne.SO:D

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Stotožňuji se s odpovědí od"nensy",líp to nemohla napsat,ale je to jako i má rada a zkušenost.Přeji hodně štěstí a lásky.*pusa*

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Ačkoli se to možná bude"nensy"i"zwikimu"zdát divné, sdílím jejich názor. Nemáte kam spěchat a je hloupé tlačit na pilu. Nechejte věcem volnýprůběh.

Hezký den.

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Nezoufej nad ztracenou láskou, ber ho jako kamaráda a rozhlédni se kolem sebe, není jediný, který stojí za Tvou nebo o Tvou lásku, uvidíš. Jasně, že je dobré znovu se u něj o něco pokusit jestli nezabere, ale neupínej se na něj, fakt není jedinej kluk na světě*stop*. Když nechce, tak má u Tebe holt smůlu. Život a lásky máš ještě před sebou. Hledej, a najdeš.

Kluci v osumnácti ještě neveděj co chtěj. Dojde jim to trochu dýl.:)

Přeji Ti hodně lásky a štěstí.

blabla*
:)mil - děkuji za odpověď, ta tvoje mně teť, když to čtu s odstupem času pomohla nejvíc, díky ní jsem si něco uvědomila a lépe se se vším poprala¨. Díky za tvoje slova, příjemně pohladily.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]