Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypoved ve zkusebni dobe vs tehotenstvi

Od: daytonka155* odpovědí: 9 změna:

dostalA JSEM VYPOVED VE ZKUSEBNE DOBE ALE TED JSEM ZJISTILA ZE JSEM V TE DOBE BYLA TEHOTNA JAK SE MOHU BRANIT

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nijak. Také těhotné zaměstnankyni lze během této doby dát výpověď z jakéhokoliv důvodu nebo i bez udání důvodu.

lm®

Tak tak ,je to bohužel pro Vás tak jak píše kapakanadeje.Ve zkušební době nejste ničím chráněná.Ba dokonce bch se tímto pokusila varovat všechna děvčata,počkejte s otěhotněním na dobu,kdy budete mít smlouvu na neurčito,je to nejlepší.A jen doplním ,že jste nedostala výpověď,ale byl s Vámi rozvázán PP ve zk.době,což je trošku něco jnýho,ale v důsledku pro Vás je to stejné.

hodnocení

0x

Je to tak,i za byvaleho rezimu,platilo,ze ve zkusebni dobe ma pravo podnik propustit v tehotenstvi.

Vzato pohledem zaměstnavatele...je to tak nějak logické a pochopitelné, ne?

krkovicka*
hodnocení

0x
Neuděláte nic.Sama jsem ve zkušební dpbe zjistila že jsem těhotná a radši mlcela až do skončení lhůty.Bylo to náročný běhat do šestého měsíce po place v restauraci.

hodnocení

0x

Chtelo by to najit honem praci,pokud mozno a zatajit to.

A kdyby jste byl v pozici zaměstnavatele...jak by jste se k tomu stavěl?

Docela by mne to zajímalo..

Už proto, že i když těhotenství paní zatají, zaměstnavatel do devíti počítat umí...takže mu to stejně dojde..

Zamestnavatel ma pravo chranit sve zajmy,chapu jeho stranu.ale chapu i pani,co se stane,kdyz oznami tehotenstvi , nikde ji nevezmou a pak podle toho bude mit materskou.Butme lidmi,takove veci se prece stavaji,ze otehotni necekane a potrebuje praci.Musi take hajit sebe a jeste nenarozene dite.Co ma asi tak delat,z ceho by zili?Za totace to bylo tak,ze v tehotenstvi zamestnat museli,pokud to urad naridil.bylo vse statni,takze proc ne.Dnes jsou soukromnici a myslim ze nikdo nejede uplne prim,aby se uzivil.

cyril*
hodnocení

0x

Bohužel, zabránit otěhotnění zpětně nelze. Jedině do budoucna vhodnou antikoncepcí nebo zdrženlivostí! *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]