Nejste přihlášen/a.
poraďte mi prosím knihu,sháním
1. Něco o mladém člověku,o dospívání,vkročení do života,první lásce,možná z prostředí školy atd.,něco pěkného,aby bylo člověku příjemně když to čte ale aby to zároveň nebyla červená knihovna...
2. milovníci fantasy - sháním nějakou pěknou fantasy, ale po opětovném dohrání mé milované "the Longest Journey"bych měl chuť na něco podobného - něco,kde svět není plný pouze elfů a trpaslíků, ale spíš roztodivný i pohádkových bytostí, kde je mnoho fascinujících prostředí,, svět který není tak realistický,ale spíš s fantazií popuštěnou na uzdě,pokud možno s hrdinou,pro kterého je to všechno nové.něco atmosférou takového:
1) Co já si pamatuju, tak jediná taková knížka, která se mi líbila (vlastně žádný jiný jsem asi už ani nečetl:D) byla Slovo proměny od Květy Sokolovské, ale tak ta je taková staršího data... 1980 tuším.
Ale líbila se mi celkem dost.
2) Zkoušel jsi druhej díl- Dreamfall? Asi jo, což? Mě celkem taky dostal, i když to byla úplně jiná hra a měla moc otevřený konec... Ale tak záleží na tom, jestli chceš adventuru (asi jo)- tak bych doporučil Grim Fandango např. i když to není moc fantasy =/
Nebo třeba Syberia... ale to asi taky nebude co hledáš.
No, ještě nad tím popřemýšlím :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.