Nejste přihlášen/a.
Dobrý den Chtěl bych se zeptat. Mam zvíšenou teplotu pohybuje se kolem 37-37,4. Antibiotika neberu. Jen chraptim trochu rýmu a kašel. Dočet jsem se že když si dá človek vlažnou sprchu bude to lepší menší ta teplota. Protože chci jít ven , ne mrznou na chladu ale jít ven. Tak si řikám když si dám vlažnou až studenou sprchu tak enbude to horší? Protože tu horečku sem evidntně získal z mého pobytu venku kde sem nastydl? a za 2 když mam kole 37,1 tak jaký bude mít učinek když si zakouřim marihuanu? a za 3 když budu pít vodku? alk . Vodka muže vypálit bacily? a neuškodí to při horečce?(při mírné teplotě) Děkuju
Ona studená sprcha sráží horečku, ale to se dělá až při vysokých teplotách, při takto zvýšené je to skoro k ničemu. Ven jít můžeš, já byla dnes se zvýšenou teplotou na brigádě a teď jdu ještě do práce.:D Ale před tím, než půjdeš ven, si žádnou sprchu nedávej! Zvlášť ne teplou.
Jinak marihuana opravdu nemá na žádné nachlazení vliv, a vodka zřejmě taky ne. Taková slivovice, ta vypálí červa, ale vodka je moc slabá a je to navíc hnus. Zda to uškodí při zvýšené teplotě... tělo ti dává signál, že s něčím bojuje. Ideální by bylo ten boj podpořit teplou sprchnou, paralenem a pocením se v peřinách, protože na baru za pomoci chlastu a trávy se léčí špatně. Nicméně dělej, jak myslíš, ale zauvažuj, jestli by nestálo za to si dnes odpočinout a dát tělu šanci bojovat, než to potom třeba pořádně odmarodit.
Martino, přesné a výstižné.Já jen doplním... Začala jsem pokašlávat... koupila jsem si kašlací syrup a ten evidentně nepomohl ani po týdnu užívání. Navštívila jsem tedy doktora, který se ptal na teplotu. Řekla jsem, že teplotu nemám. Jo a měla jsem... taky 37,1. Doktor si poslechl dmoucí se plíce a oznámil, že to chce antibiotika. Takže týden s Amoxicilinem už pomalu budu končit. A ťukám na dřevo... lepší se to každým dnem. Neříkám, že to je tvůj případ, ale jak psala Martina, tělo s něčím bojuje, takže pomoc pacienta (sám sobě) je namístě. Kdyby se to nelepšilo, určitě bych šla k lékaři. Vodka a marjánka určitě počkají na další příležitost.
Hanko, já tedy když jsem nakřáplej žádný antibiotika nepoužívám už léta,je to proti přírodě, ANTI-PROTI,bio.příroda-atd,LÉPE BAŠTIT VITAMÍNY,dobrý vývar,ty prášky spíše škodí ,pokud teda je ta teplota,tak snad postačí se vypotit,teplý čaj s medem,ale chce to mít tělíčko v klidu ,alespon 2-3dny,aby teplota ustoupila,
Bud fit!
Děkuji Na kašlací sirupy věřím jen značce Dr. Müller, protože jsou přírodní. Jitrocelový sirup mi zabral během dvou dnů a hodně používám pastilky na odkašlávání a hlasivky. A samozřejmě lipový čaj
Kdyby šlo týden ležet jako kdysi, tak bych to hned udělala. Jenže dnešní doba velí člověku nebýt nemocný a vidím plno lidí, jak v práci sotva stojí na nohou, ale být tam prostě musí. Já včerejšek taky musela přežít, navíc byla zima (topilo se skrze dvoje kamna), a bylo zakouřeno... ale dneska a zítra jsem zrušila vše a budeme relaxovat a odpočívat
Dejte se do kupy a zkuste ten lipový čaj
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.