Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV Pětka - Ve hvězdách - drahý telefon

Od: sweetraspberry odpovědí: 30 změna:

Dobrý den, právě jsem koukala na pořad Ve hvězdách na TV Pětka, a volala tam do jedné soutěže. Hodilo mě to do nějakého automatu který se mě zeptal na nějakou otázku, zodpověděla jsem špatně a hovor se ukončil. Volala jsem tam podruhé a již jsem zodpověděla správně, a hovor byl stejně ukončen. Nevíte kde jsem udělala chybu? Proč jsem se tedy nedovolala do studia? Bojím se aby mi to stejně nesežralo 70kč, co si za ten hovor účtují. Děkuji

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Řekla bych, že bojíte oprávněně. Bude Vás to stát peníze, ty Vám to "sežralo" určitě..Na netu o této praktice najde určitě info. Není to jen TV Pětka, kde se lidé cítí být podvedeni a "okradeni o peníze"...Tyto praktiky jsou často lidmi nazývány podvodem, ale podvod to není. Jen lidé jsou málo opatrní na své peníze...Je to ponaučení pro příště, nevolat do takovýchto pořadů. Zaplatíte spoustu peněz za nic a nikde se pak nedovoláte ničeho. Jsou to Vaše peníze, Vaše volba a Váš čas...Oni to mají dobře ošetřené, aby je nikdo nemohl nařknout z nekalých praktik, to se nebojte...Příště opatrnost na své finance!

dddb
hodnocení

0x
Ano, naletela jste. Samozrejme ze Vam to sebralo 70 kč, dokonce 2x, jelikoz jste 2x volala. Uctuji 70kc/min i za zapocatou minutu i za minutu co vysite na automatu (schvalne to protahuji nebo Vas zavesi aby meli vice penez), takze gratuluji naletela jste na sprosty podvod nejdebilnejsi televize Petka.

hodnocení

0x

Kde jste udělala chybu? Chybu jste udělala v tom, že jste tam volala. To rozumný člověk nedělá.

buss
hodnocení

0x

Kdy lidi přestanou být naivní? Proč volat 2x? To je výhra.co?

abc*
hodnocení

0x

Taky se mi to včera stalo. Po zodpovězení správné odpovědi mě odpojily a peníze si strhnou, stačí se dovolat a za každou minutu je 70kč!

anonymose
hodnocení

0x

Ahoj,

Tak vám napíšu svoji zkušenosti :)) Chtěl jsem to jen zkusit jestli je možné se tam dovolat,za špatnou odpoivěd nabízeli 5000kč tak jsem tam volal a stalo se mi to co vám,vzal mě automat ptal se jestli je hymna kde domov muj česká a já dal 1 a řeklo mi to že je to správně ,ale nezavěsilo se to ,pořád jsem byl spojenej ale bylo ticho ,nebyl jsem spojenej v cca 0,37sekund se to samo ukončilo,tak sem tam ještě volal 2x a jednou špatně,a podruhé opět dobře a pak se to zavěsilo hnedka no nechápu. a sežralo mi to cca 300kč! PROTO VŠEM DŮRAZNĚ ŘÍKÁM NEVOLAT,ANI KDYŽ NABÍZÍ ZA ŠPATNOU ODPOVĚD PRACHY!

Jinak já osobně nechápu jednu věc a to je ta,jak se tam někdo vážně může dovolat...?a být přímo ve studiu je to dnes a denně že přepojují lidi ,ale jak to funguje ten princip to vážně nevím...

ještě jednou nedoporučuji!

normalniclovek
hodnocení

0x

Nashledanou, skoro všechny tyto soutěže jsou jeden velký PODVOD. Nikdy se do takových podivných soutěží nezapojujte a když se opravdu chcete zůčastnit, tak alespoň zapopřemýšlejte. Já jsem si například pomyslel toto: Hm, bejt na programu v televizi, to určitě něco stojí, takže na tom něco musejí vydělat. Za jednu hru rozdají minimálně 8000 Kč, za špatné odpovědi, ale za jeden hovor získají jen 70 Kč a volajících nikdy není více než 100 a to jim teda dá jen skoro 7000. To je nějaký divný, že by prodělávali 1000 + peníze za účast.
Z toho mi teda vyšlo, že je to jasný podvod a ze zkušenosti vím, že jsou všude automaty, které zdržují, třeba jako: "Pokud chcete pokračovat do soutěže, stiskněte 3." atd.
A JEN TAK MIMOCHODEM, JEŠTĚ MI NENÍ ANI 14 LET.

Jenže těch 70 Kč je za každou započatou minutu hovoru (spíš čekání). Než Vám dovolí říci odpověď, podrží si Vás na spojení minimálně 5 minut. Takže za odpověď nezaplatíte 70 Kž, ale minimálně 350 Kč. To by bylo při Vašich 100 lidech 35000 Kč. Což už se samozřejmě vyplatí.

martina30
hodnocení

0x

Je vidět, že jsou lidi stále hloupý a naletějí na každou, bohužel i na program, který je podpořený televizí Pětka, jednalo se a jedná se vždy o podvod!

hodnocení

0x

Přečtěte si ve Volné diskuzi příspěvek od Janapky - "Nátlak na psychiku, vydírání, co s tím?" Píše tam o stejném problému, jen o pár dní dřív.

Na rozdíl od Vás se dotyčná paní bojí, že pročundračila 6 tisíc korun v televizní soutěži. Takže na tom ještě nejste až tak nejhůř.

Mohu Vás ujistit, že o podvod nejde. Jsou podvodem herní automaty? I když málokdo na nich vyhraje? Nejsou. A stejně tak nejsou podvodem různé soutěže.

Pokud jste svéprávná, můžete se svobodně rozhodnout, zda se zúčastníte, či ne. A je jasné, že se nejedná o žádnou dobročinnou akci, kde by diváci odcházeli s balíky peněz. Podstatné je, aby vyhrál pořadatel. A že vyhraje, to si pište. A ne málo. Čím víc hejlů chytí, tím víc pak má. *cert*

Proto je jen na Vás, jak se rozhodnete. Musíte počítat i s prohrou. Rozhovor je uměle prodlužován - proč asi? Aby z Vás vytáhli co nejvíc. Oni totiž kalkulují s naivitou až blbostí svých bližních. Je to něco podobného, jako domácí práce Vinčeka či Velcla. Všichni křičí NE, NE, a stejně se pokaždé nějaký jelimánek nachytá. Stejné je to i s televizními soutěžemi.

Pokud jste bohatá, klidně se bavte dál. V opačném případě se tomu vyhněte obloukem, můžete přijít o hodně peněz. Vyhrává vždycky jen pořadatel. To jste ještě nepochopila? *zed* Jaga.

"Oni totiž kalkulují s naivitou až blbostí svých bližních..." Tak tohle je téměř přesná právnícká definice podvodu, i když řečená trochu lidově.

lolecek
hodnocení

0x

No jednou jsem se na tom to pořadu sekl, zaujal mě te moderátor jak si šlapal na jazyk :) no a zrovna zazvonil zvonek jako že někdo volá. Ozvalo se "haló kdo volá" no a moderátor jí říka že se dovolala do té soutěže a ona říká že nikam nevolá že on volá jí chvilku se tam tkhle dohadovali, no a ve finále si to od ní vzal její manžel že volal on...tak že oni volají nejspíš na zpátek

urvuvamhlavy

Dnes jsem volal ihned po sobě 3x do soutěže taky,znal jsem odpověd ale vstupní automat mi řekl 2x správná odpověd a 1x špatná a prý už jste skoro tam! skuste to ještě jednou!.to ste mě kurva nasrali! stálo mě to 210kč! peníze v piči.vám to tam kurva vypálim zmrdi! zasraní...Neserte mě kdo tam bude volat toho kurva varuji a ruce mu usekám! PODVOD jak HAJZL! možná se člověk dovolá ale tak 1 ze 100! sem velice nasrán a odsuzuji tuto soutěž k Zániku! dokud se nevzpamatují ti kdo ji vytvořily! ToTO je Podvod a chtělo by to řešit! až nás bude tak 1000 tak na ně podáme trestní oznámení a dáme je k soudu! toto je umělé obohacování! na lidech.

Jojo. Lidi se vzdycky nejvic vztekaji na vlastni hloupost.

Ale samozrejme je vzdy potreba najit neco, na co se to svede.

kasta*
hodnocení

0x

Právě jsem zhlédla pořad Ve hvězdách a nemohu se z toho vzpamatovat.Byla tam zadána písmena LAMEBNSTOVZUOK a z nich jste měli za patřičný obnos utvořit slovo.Tuším,že se v pozadí dějí nějaké nepravosti,takže nevolám,ale hravě jsem vytvořila slovo ZVUKOMALEBNOST a čekala jsem,jak se toto slovo ozve na konci.A jaké bylo mé překvapení,když šišlající moderátor oznámil,že diváci neuhodli slovo ZAKLESNOUT! Takový podvod jsem dlouho neviděla!

fromhell

mimochodem firma která provozuje tuto soutěž má sídlo na maltě a provozuje tuto zrůdnost i v dalších 15zemích! byznys.lidovky.cz/... raději bych mé peníze spálil než je takto někomu lehce daroval!

Dneska v noci jsem nemohl spát, tak jsem si tak listoval v kanálech a narazil jsem na poslední 2 minuty tohodle pořadu. Slovo bylo naprosto jednoznačné (už si ho nepamatuju), takže mi bylo divné, že ho ještě nikdo neuhodl. A tak jsem čekal, jak to dopadne. 3 vteřiny před koncem volal jakýsi pán a ono slovo řekl samozřejmě správně. Slečna moderátorka mu však řekla "nene, to není správné slovo". A protože už byl konec, rozložila papírek s napsaným naprosto nesmyslným slovem, které jsem v životě neslyšel a které v češtině určitě nic neznamená..

martinhajek*
hodnocení

0x
Šušká se že Pětka bude končit. Žádná škoda, aspoň ušetříte za telefon ;)

martasek1
hodnocení

0x

já tam také volala ze zvědavosti s přítelem, byla tam matematická otazka za 16 tisic, přitel to vedel,tak jsme volali a nám to zvedl tako automat. Reklo to, dobry den, zmacknete jednicku, spravne, nyni zmacknete dvojku-zmackli sme ji a najednou,litujeme, vase odpoved byla spatna:D :D tak jsem jim napsala ostry email. Podvodnici,fuj

Vsadím se, že ten Váš tzv. "ostrý email" ani nečetli. Na co? Oni dobře vědí, že šulí, ale účel světí prostředky. A tak podobné výkřiky do tmy hází klidně za hlavu a jedou si dál.

Jediná rada je - neúčastnit se. Pokud nebudou mít ŽÁDNÉ účastníky, nebudou z nikoho vydělávat a budou nuceni to zabalit. Jenže, jenže...*ee*Jaga.

Jenže, jenže...

Je smutné, že to ještě po 20 letech podobných podvodů někdo nepochopil. :(

ajikkkk
hodnocení

0x

Taky jsem naletěla, jsem hold blbá. Kéž by se někdo fakt odhodlal a zažaloval je, protože tohle je opravdu podvod, nic jiného..

kristy*
hodnocení

0x

Volá tam strašná spousta lidí. A já jsem tam se svojí babičkou zavolala také, už ani nevím co nás k tomu dokopalo... To, že tam zavoláte, odpovíte na otázku, tím se v podstatě pouze "zaregistrujete".. a oni si z té sposty vyberou tak 10 lidí, kterým ONI zavolají, což se stalo právě nám. Přepojili nás do studia a na otázku jsme odpověděly správně s tím že vyhráváme 1000 korun.

Po odvysílání nám bylo znovu zatelefonováno. Sdělila jsem své údaje a adresu nám bylo gratulováno. Asi za hodinu nám bylo telefonováno znova s tímže se mě pan dotyčný zapomněl zeptat na emailovou adresu... Potom co jsem mu jí řekla, spojení bylo náhle ukončeno... Je to cca 10 a žádná složenka.. nic takového... :)

Je to svinstvo. Jak natahují čas - to musí poznat i ten nejhloupější a o těch inteligentních moderátorech ani nemluvím.

Je to opravdu hrozné. Kam tohle spěje. Co se to staloo..

hop®

Nestalooo se nic nového, lov na blbce (s prominutím) je stále prosperující způsob výdělku...

a uz je to jedno, zamestnancum dluzi 2 vyplaty (TV Petka) a zrejme ukoncili vysilani *smich*

Ne zřejmě, ale určitě ;) novinky.cz/...

hop®

Claymane, jedno je to na "petce", jinde to funguje v pohode daaal... *smich*

jabraka*
hodnocení

0x

Na pětce asi nic už neuvidíte,ukončili vysílání.Ani bych se nedivil,tam moc velká sledovanost nebyla.

JABRAKA

luke237
Petka skoncila vysilani kvuli tomu, ze prestalu dostavat finance od sveho investora, kteremu obstavila konta policie, ktera vysetruje zpusob, jakym rozkradl ty miliardy z Mostecke uhelne.

hodnocení

0x

Takže upřímnou soustrast *plac*. Vydržela déle, než jsem čekal. Budiž jí televizní země lehká. Stýskat se mi rozhodně nebude:-P.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]