Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zub neroste

Od: kari51 odpovědí: 7 změna:

Dobrá den chci se zeptat před 6 měsíci mi vytrhly trojku vpravo dole a do dnes mi zub nenarostl chci se zeptat když půjdu k zubaři co mi stím udělá nebo co i stím mám udělat sama

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud to byl 1. zub, může se stát, že pod ním nejsou základy na druhý. To zjistí lékař rentgenem.

Právě to prožíváme: vnuk - 13 let nemá ze čtyř druhých "pětek" hned tři. A nikdy je mít nebude. Kolem Vánoc zažil velice nepříjemné trhání těch stávajících, na to, že to byly první zuby, doktorka 2 přetrhla, pak to odvrtávala a dostávala po kusech kořeny. Pak se chodilo na čištění. Zuby se prý za pomoci speciálních rovnátek v dásni roztáhnou a nebude to znát. Zatím si prožil své, plno bolesti a ani se kloudně nenajedl.

Ta speciální rovnátka budou "koštovat" 25 tisíc! *ee*

Přeji Vám něco lepšího, tohle nestojí za nic. A´t Vám ten zub doroste, pokud by to měl být druhý. Dojděte si k zubaři na ten rentgen a uvidíte, hned Vám řeknou, co a jak.

Se zuby to někdy bývá patálie. Jaga.

kari51
hodnocení

děkuji snad to tak hrozné nebude

hodnocení

0x

A byl to mléčný, nebo trvalý zub? *smich* proč ho vlastně trhali? Může to trvat i dýl, každopádně když půjdeš k zubaři a optáš se, bude to to nejlepší co můžeš udělat :)

krkovicka*
hodnocení

0x
Tak jestli nebyl mléčný,tak Vám už nic nenaroste.Dají Vám tam náhradu jestli si jí zaplatite.Jen jeden člověk ze 100000 má třetí zuby a to ještě ne všechny(dle moji zubařky).
kari51
hodnocení

ne zub byl první

hodnocení

0x

Byla chyba že se vytrhnul.Pkd se netvoří nový nezbude než týrat dítě více než je třeba rovnátky (drahými!) Nás měli pro syna stát hrubě přes 30tisíc!5 zubařů bylo proti a jeden pro (spec na rovnátka!) ,mladý má dodnes (má skoro 20) ještě přední zuby mléčné a drží jako přibité!

kari51
hodnocení

me vyrostl jen do čtvrtky a to už je davno jinak už neroste

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]