Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to nutné udělat převod PF

Od: anajisek* odpovědí: 9 změna:

Prosím o radu, všude slyším,že musím do 28.2. udělat převod PF ,nechápu proč ,poradí mi někdo zkušený.-kesi-

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

nic nemusíte klidně mužete zůstat u původního PF je to jen trik pojištovacích poradců jde jim o provize.

psipacka*

Spíše mě zaujala informace, že minimální úložka bude od února 300,- Kvůli momentální osobní finanční krizi jsem zálohy snížila na 100,- a teď nevím - ty šmejdi mě pak můžou za pár měsíců poslat upomínku na doplatek s kdo ví jakou pokutou :(

cyril*

Nejedná se minimální úložku, ale o nejnižší vklad klienta, na který bude poskytován státní příspěvek. Maximální příspěvek od státu bude při minimálním vkladu 1.000,-Kč.

Je třeba hledat relevantní informace nebo naslouchat lidem, kteří tomu rozumí.

psipacka*

No dobře, ale jak poznat, že ten, kdo o tom zrovna mluví, je odborník. A úložka a vklad mi přišlo jako jedno a totéž. Pochopte, že jsou obory lidské činnosti, kde se podobné pojmy nikdy neužívají!

pb®

A bude se tedy moct zmenit nebo ne? Ja bych ho totiz zmenit chtela, ale az v kvetnu.

jo všecko dejte do dluhopisových fondů,aspoň je trochu oživíte, a až pujdete do důchodu nedostanete vůbec nic protožeto nějakej "beztrestný pitr" vtytuneluje nebo ani ne půlku, co jste vložili..Lidi fakt jste tak najivní (až hloupí). Tahle záležitost je tu pro banky, a ne pro lidi. Už to pochopte!

psipacka*

My to víme! Ale třeba se trefíme a mineme lotry. Je to taková loterie.

a třeba taky ne.

buss
hodnocení

0x

Nic nemusím. Oni ten váš ruší? Srovnejte podmínky stávajícího a nového. Myslet mozkem a nenechat se zblbnout agresívní reklamou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]