Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, všude slyším,že musím do 28.2. udělat převod PF ,nechápu proč ,poradí mi někdo zkušený.-kesi-
nic nemusíte klidně mužete zůstat u původního PF je to jen trik pojištovacích poradců jde jim o provize.
Spíše mě zaujala informace, že minimální úložka bude od února 300,- Kvůli momentální osobní finanční krizi jsem zálohy snížila na 100,- a teď nevím - ty šmejdi mě pak můžou za pár měsíců poslat upomínku na doplatek s kdo ví jakou pokutou
Nejedná se minimální úložku, ale o nejnižší vklad klienta, na který bude poskytován státní příspěvek. Maximální příspěvek od státu bude při minimálním vkladu 1.000,-Kč.
Je třeba hledat relevantní informace nebo naslouchat lidem, kteří tomu rozumí.
No dobře, ale jak poznat, že ten, kdo o tom zrovna mluví, je odborník. A úložka a vklad mi přišlo jako jedno a totéž. Pochopte, že jsou obory lidské činnosti, kde se podobné pojmy nikdy neužívají!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.