Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poslat peníze složenkou na adresu

Od: marcus* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jak mám poslat peníze složenkou, ale nechci to poslat na účet ale do vlastních rukou, jestly to vubec jde, jsem zmaený a nevím si s tím rady předem děkuji za odpověd :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

medwed*
hodnocení

3x

Zajdi na postu a rekni ze chces poslat penize slozenkou tomu a tomu oni ti daj slozenku tu vypises pak na pokladne uhradis tolik kolik chces poslat a dotycnymu tu slozenku posta posle ten si pak zajde na postu a s obcankou penize vyzvedne...

Rádce nade mnou poradil správně. Já jen dodám, že pokud by si náhodou dotyčný peníze na složenku z nějakého důvodu nevydzvedl, nemusíte se o ně bát. Přišly by Vám zpátky.

hodnocení

3x

Peníze pošlete poštovní poukázkou C. Je to do vlastních rukou.

Google: ceskaposta.cz/...

marcus*
hodnocení

Díky moc a ještě bych se chtěl zeptat nevíte zhruba jestly budou nějaké poplatky za to?

pida007*

Nad 1000 kc je to tusim 22kc poplatek. Pod 1000 bude o chlup mene.

doplněno 10.02.12 13:57:

Tak jsem se zmylil, blizsi info ceskaposta.cz/...

doplněno 10.02.12 13:59:

A jeste sem slepy, vzdyt je ten odkaz uz postnuty vyse. *bzum* ...prominte

marcus*
hodnocení

Nic se neděje :), ale děkuji vám všem myslím že to zvládnu už :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]