Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,syn řídil bez řidičského průkazu.Dostal pokutu ve výši 25000kč.Ač je plnoletý,stále studuje.Já jsem samoživitelka a mám ještě jednoho mladšího syna.Je nějaká šance výši pokuty snížit a kam se máme obrátit?Předem moc děkuji
Přijde mi, že byste snad chtěla za syna pokutu zaplatit protože on je chudý študent? Je přeci plnoletý, může chodit po brigádách, odpustit si pivečko a cigarety a splácet dluh...promiňte, že jsem tak přísný, ale jedině toto ho naučí - když bude Váš syn mazánek, co za něj matka všechno zaplatí, daleko nedojde...
Odvolani se vetsinou podavaji z duvodu celkove opravnenosti udeleni pokuty (jsem nevinen) a nikoli z duvodu jeji vyse (jako odvolat se samozrejme muzete i proti jeji vysi, ale sance na jeji snizeni je v pod. pripadech vzdy temer nulova..) Pokutu kterou syn v tomto pripade dostal je navic minimalni - ta nejnizsi kterou mohl dostat (za jizdu bez RP je 25 - 50tis.) tudiz ji ani snizit nelze. To, ze Vas syn nebo Vy ktera ho zivite nemate penez nazbyt nikoho moc nezajima. Pokud nemate penize, tak si zazadejte (ne Vy, ale syn) o moznost ji splacet - jako student tu moznost dostane (poplatek je 400Kc a max. doba splaceni je tusim 18 mesicu).
Vic s tim myslim delat nelze..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.