Nejste přihlášen/a.
Ahojky! , pokaždé když příjdu ze školy domů, mám celé kalhotky mokré, domnívám se, že je to výtok - problém je takový, že to nemám jen před menstruací, ale už zminovaný každý den.Je to normální - tedy, patří to k pubertě, kteou teď procházím? Matně si pamatuji, že jak jsem byla malá, tak jsem na to trpěla. Musela jsem si zadeček močit do nějaké tekutiny či co, aby to konečně přestalo. Může to mít souvislost? Jinak, vím, že mokrost v kalhotkách může znamenat i vzrušení - sexuálního charakteru. Jenže to je vyloučené, věděla bych, kdyby mě něco zrušilo tak, že bych...
Ahojky. K pubertě to patří. Zrovna jsem odpovídala na podobný dotaz: Výtok je, dá se říct, normální vždy _ pokud není moc silný, není divně zbarvený nebo nezapáchá. Při silném výtoku (denně vypotřebuješ nutně i několik intimek), který je dlouhodobý, by bylo lepší zajít to prokonzultovat s lékařem _ v pubertě je ale normální, občas bývá silnější před menstruací a to se nemusíš děsit.
Domnívám se, že každý den mít mokré kalhotky není samo sebou. Nevím kolik máte let, ale řekla bych to mamince a šla ke gynekologovi. Je rozdíl, když jsou kalhotky jen vlhké v pubertě, nebo mokré. Je lépe, to za včasu vyšetřit. Jen můj názor.
doplněno 08.02.12 18:25:Normální je, chodit jen tak v pěkných kalhotkách bez intimek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.