Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznámit se?!Toť problém

Od: lenka* odpovědí: 13 změna:

víte,píšu vám protože mám problém se seznámita tak to zkoušim různě přes nějaký seznamky na netu,občas si koupim noviny a tam se pokoušim se taky seznámit.Víte já se dycky asi tak do mejch 20let seznamovala normálně.Dnes už mám jen pár kámošů u kterejch není nějakej vztah moc jistej.Když jdu ven nebo na zábavu,nikdö si mě nevšimne.Většinou,vidim páry jak se držej za ruce,nebo jak si sedaj ke mě.Mě maximálně taik někdo pozdraví,nebo si semnou jen tak pokecá a dál nic...Ä to samý je to v práci a všude.Buď kecaj,nebo je to samá sranda.

Čim,si myslíte že toje že se neumim seznámit normálním zůsobem?!Jsem tak stará nebo tak špatná?!

Myslíte,si že když si podám inzerát nebo někomu odpovim na inzerát,že také mohu touto cestou najít toho ptavého?!

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

harry potter*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Ahoj Lenko :)

Tvůj dočasný"problém"se jistě podaří úspěšně vyřešit, ale rozhodně nevěš hlavu. Zatím si zkus třeba založit svůj vlastní weblog (velmi snadno například na Bloguje.cz - www.bloguje.cz)... Poznáš spoustu zajímavejch lidí, můžeš s i s nima povídat a třeba najdeš"TOHO*srdce*PRAVÉHO"pro sebe zrovna právě TAM :)

lenka*

ahoj

tak ti moc děkuju.ani jsem nevěděla že to jde řešit.Prosimtě a jak si založi svůj vlastní weblog?!Já ty stránky navštivim.A díky moc.

Lenka

wzcom
na jiz zminovanem bloguje.cz je to velice jednoduche..mas tam navod.muzes taky zkusit chat (xchat.cz nebo lide.cz) lidi je tam hodne a sance je vysoka.. ;o) jinak co se"normalniho"seznamovani tyce tak (nevim od kud jsi) ale treba v praze jsou obcas takzavane seznamovaci party, takovy akce bys nemela prosvihnout.. ;o)) kazdopadne preji hodne stesti... ;o)
lenka*
04.11.04 12:59
díky moc

mchl
doplnit odpověď
hodnocení

0x
nejdříve to potřebuje bohatý sociální tedy společenský život...třeba i v domově důchodců se pohybují zajímaví pečovatelé a podobně obětavé návštěvy...kontakt je bezpečný, pod střechou, neformální...kromě obratnosti, kterou jsme se třeba v naší původní jen minimální rodině naučit nemohli, jsou tu k mání i ti lidé...
reto
Milá Lenko.Jak píšeš že ses do 20 seznamovala normálně tak mi prosimtě řekni jaks to dělala.Já už se o to snažím 19 let a výsledky jsou pořád =0.
a me by zajimalo, jak to delas 19 let, kdyz stale 0 *frajer*

duke*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ja se s tebou rad seznamim *frajer*!
pushy

ahojky!:)

Víš mně je sice teprve 16,ale mám stejnej problém.na seznamky už kašlu,protože sem se několikrát spálila,na chatu (četu) se taky neseznamuju,protože sou tam tak akorát uchyláci a tak mi nezbývá než čekat,nebo vzít iniciativu do svých rukou a taky že to asi brzo udělám.asi sem ti moc neporadila co?ale stejně je na tom hodně lidí,tak hodně úspěchu při hledání pa*smich*

lenka*

hm,

fakt moc hezká odpověď.

lepší už to bejt ani nemohlo.

tak,dík a neboj.já nejsem taková socka...

aby,jakos to napsala mě sem tě poslala i já do prdele!

ale,nelituju.

Dík.

Určitě,se i

pro,mě někdo najde.

pa

pushy
ale já sem tě vůbec neposlala do prdele to si asi špatně pochopila,tak sorry že se angažuju čau

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Leničko pokus se trochu usmívat jsili ve společnosti,nepíšeš věk a já si myslím že vše příjde, že z ošklivého káčátka bude hezké, nestácej naději ta je poslední,to chce všechno čas, lásku si v ničem nevynutíš ta příjde sama,já sama jsem čekala na opravdovou lásku 25 let,dnes máš internety, inzeráty je více možností zeznamu, než jseme měli mi,to pravé přijde jen dávej velký pozor, abys našla k sobě toho pravého, neuvazuj se hed budte zatím kamarádi musíš zjistit jesli ti sedí,nikam nepospíchej chlapce najdeš hned ale toho pravého musíš hledat,mě se manželství po opeaci srdce rozpadlo, už jsem nedoufala že k sobě najdu hodného muže, protože v dnešní době se težko hledá kdyš už máš věk,ale já ho našla na interneru,a myslím si že bych ho za nic na světě nikomu nedala,oba máme společné zájmi ve všm si rozumíme, ato hlavně v lásce a pochopení to je nejduležitější, já ti přejí to samé najdeš ale musíš hladat moc ti to přejí,SO.

pepina*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Neboj nejsi ani stará a ani špatná. Nejsem ten pravý poradce, ale něco ti řeknu z vlastní zkušenosti. Mám přítele se kterým jsem se seznámila na inzerát i přesto, že mi kámošky říkali ať to nedělám, že tam jsou cvoci a tak. Jsem s ním šťastná, povahově si vyhovujeme a řekla bych že to seznamování probíhalo lépe než s klukem z diskotéky. Bydlíme spolu a je nám zatim dobře, tak vidíš. Samozřejmě můžeš i tady potkat kluky, který ti nebudou vyhovovat. Myslím, že to chce trochu opatrnosti(nechodit s ním hned do bytu a tak) ale to ty určitě víš. Přítel se mě ze začátku styděl a já si říkala co je to za nemehlo, ale vše se pak změnilo a myslím, že je to nejlepší kluk co jsem kdy potkala. Nevěš hlavu a zkoušej to dál i když se na začátku nebude dařit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]