Nejste přihlášen/a.
víte,píšu vám protože mám problém se seznámita tak to zkoušim různě přes nějaký seznamky na netu,občas si koupim noviny a tam se pokoušim se taky seznámit.Víte já se dycky asi tak do mejch 20let seznamovala normálně.Dnes už mám jen pár kámošů u kterejch není nějakej vztah moc jistej.Když jdu ven nebo na zábavu,nikdö si mě nevšimne.Většinou,vidim páry jak se držej za ruce,nebo jak si sedaj ke mě.Mě maximálně taik někdo pozdraví,nebo si semnou jen tak pokecá a dál nic...Ä to samý je to v práci a všude.Buď kecaj,nebo je to samá sranda.
Čim,si myslíte že toje že se neumim seznámit normálním zůsobem?!Jsem tak stará nebo tak špatná?!
Myslíte,si že když si podám inzerát nebo někomu odpovim na inzerát,že také mohu touto cestou najít toho ptavého?!
Ahoj Lenko
Tvůj dočasný"problém"se jistě podaří úspěšně vyřešit, ale rozhodně nevěš hlavu. Zatím si zkus třeba založit svůj vlastní weblog (velmi snadno například na Bloguje.cz - www.bloguje.cz)... Poznáš spoustu zajímavejch lidí, můžeš s i s nima povídat a třeba najdeš"TOHOPRAVÉHO"pro sebe zrovna právě TAM
ahoj
tak ti moc děkuju.ani jsem nevěděla že to jde řešit.Prosimtě a jak si založi svůj vlastní weblog?!Já ty stránky navštivim.A díky moc.
Lenka
ahojky!
Víš mně je sice teprve 16,ale mám stejnej problém.na seznamky už kašlu,protože sem se několikrát spálila,na chatu (četu) se taky neseznamuju,protože sou tam tak akorát uchyláci a tak mi nezbývá než čekat,nebo vzít iniciativu do svých rukou a taky že to asi brzo udělám.asi sem ti moc neporadila co?ale stejně je na tom hodně lidí,tak hodně úspěchu při hledání pa
hm,
fakt moc hezká odpověď.
lepší už to bejt ani nemohlo.
tak,dík a neboj.já nejsem taková socka...
aby,jakos to napsala mě sem tě poslala i já do prdele!
ale,nelituju.
Dík.
Určitě,se i
pro,mě někdo najde.
pa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.