Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dopis bez čísla popisného

Od: cojavim
ahoj, je to sice blbost, ale potřebovala bych to vědět - myslíte, že pošta doručí dopis na kterém by bylo jen jméno osoby, obec a psč? (pokud se jedná o pidi vesničku, kde je asi 120 obyvatel?) :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Drobná zajímavost: jednou jsem posílal pohled s řádnou adresou (město, ulice, PSČ), jen místo jména jsem nalepol foto adresáta (bylo to v Praze na sídlišti). Došlo to; listonoška si zavolala děti, co si tam hrály a ukázala jim adresu. No a jedno zvolalo:"To je táta!"

viky*

*palec*

doplněno 07.02.12 16:49:

V Praze, se listonoši mění častěji, než ponožky, nikdy nevíte, kdo přijde.

sebod*

Před dvaceti lety přišel mamce do práce pohled z Jugoslávie. Adresa : Potraviny 005, Žerotínova ulice. Toť vše*sok*. Žádné město, ani stát. Takže před pošťákama klobouk dolů *jasne*

hahanaj*
hodnocení

0x

tak to určitě doručí ,lidé se na vesnici znají

hodnocení

0x

Ahoj. Pokud jde o malou ves, pak myslí, že doručí. Také se u nás stalo několikrát a vždycky došlo.:)

buss
hodnocení

0x

Otázka ochoty, mně vrátili dopis, když byla jiná čtvť. Jinak když není zpáteční adresa mají jakýsik pátrací odddíl...

viky*
hodnocení

0x

Pošta to do vaší vesničky doručí. Pidi vesnička, tam kde lišky dávají dobrou noc, má 52 obyvatel, žádná ulice,nic. Pošta tam chodí běžně.

doplněno 07.02.12 15:46:

Listonoš zná každého ve vesnici i lufťáci.

lui*
hodnocení

0x

Záleží na ochotě a třeba i na tom, jestli chodí pravidelný(stálý) pošťák, nebo brigádník.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]