Nejste přihlášen/a.
- OmniGeo.
GRATULUJEME, BYL JSTE VYBRÁN
DO REPREZENTATIVNÍ SKUPINY
-
Do této chvíle jsme mohli počítat s Vaší účastí na dotazníkových
výzkumech OmniGeo, proto se obracíme právě
na Vás. Jmenuji se Iva Malá. Jsem supervizorem nejnovějšího
výzkumného projektu OmniGeo.
VAŠÍ ODMĚNOU JEO:
VOUCHER NA 7 NOCLEHŮ ZDARMA
1 VOUCHER ZÍSKÁVÁTE 100% ZDARMA
-
Před odebráním voucheru vyplňte dotazník:
omnigeo.cz/...PŘEDMĚTEM NEJNOVĚJŠÍHO DOTAZNÍKU JE:
" Aktivní i pasivní zájem o zimní sporty v Evropě"
Jedná se o letošní první dotazník. Její výsledky budou
zveřejněny v rozsáhlé zprávě, proto je tak důležité,
aby byla vytvořena příslušná reprezentativní skupina. Počítáme
s Vaší účastí! Otevřít dotazník:
omnigeo.cz/...
-
NEÚČAST BUDE ZAZNAMENÁNA
-
Vaše účast je velmi důležitá - pokud nevyplníte
dotazník, budou výzkumy neúplné a výsledek tím pádem může být nepřesný.
Zúčastněte se výzkumu a odeberte svoji odměnu:
omnigeo.cz/...
S pozdravem,
Iva Malá
Koordinátor projektů
OmniGeo ČESKO
PS: Za své odpovědi získáte nárok
na dovolenou v hotelu, který si sám vyberete.
omnigeo.cz/...
-
Obdržel jste tuto zprávu, protože jste se účastnil na výzkumech OmniGeo.
Pokud si nepřejete zasílání podobných sdělení,
klikněte na link
omnigeo.cz/...
Tak nějak, smazat. když jsem si nikde nic neobjednal, nikde jsem si nevsadil, do žádný hry jsem se neregistroval, tak jak ausgrechtnet, že si vybrali zrovna mě? Že by mě chtěli dát něco zdarma jen pro moje krásný modrý oči? Proč by to proboha dělali? Všechny výhodný nabídky se časem ukážou jako sakra drahý. Děkuji, nechci.
Není to podvod...Opravdu po vyplnění všech náležitostí obdržíte opravdu Voucher na ubytování zdarma..Ten Vám bude zaslán poštou...Podmínkou ubytování však je , že si budete muset zaplatit polopenzi daného hotelu, kterou bude nabízet...Je to ale v mnoha případech výhodné a oplati se to...Krásný večer..
vždyť to píšu taky jenom si myslím, že navíc opravdu bude ještě poplatek za registraci cca 300 Kč
Dělá se to taky tak, že sice opravdu dostanete ubytování zdarma, ovšem pokoje jsou dvoulůžkové a musíte si s sebou vzít někoho, kdo si vezme to druhé lůžko za plnou cenu. Jinak buď máte smůlu a nedostanete nic nebo si musíte aspoň půlku doplatit. Což ve výsledku znamená, že zaplatíte plnou cenu i když je to v dopise prezentováno jinak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.