Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bývalý přítel mě uhání

Od: serena odpovědí: 13 změna:

Ahoj mela jsem pritele se kterym sem byla rok a pul ale vztah byl hadky hodne pil i me uhodil rozesla sem se nim a zacala sem to resit i pres policii jeho sledovani. Ale vetsina lidi verila jemu , ale to uz je vse vyresene ted mi pise jak bezeme nemuze zit , ze si me nevazil apd, at jsme aspon kamaradi si osobne myslim ze by to byla blbost i za to vsechno k nemu neco citim bylo to tezke. Jen chci slyset vas nazor ja osobne si myslim ze nema cenu se snim bavit ze takovy clovek se nezmeni

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Nechcete-li skončit jako Monyová, řiďte se první radou.

Člověk se sice změnit může, ale ne ve stejném prostředí a podmínkách. Zpočátku by to mohlo být v pořádku, časem by se to vrátilo do starých kolejí.

Proč myslíte, že ženy tak dlouho setrvávají ve vztazích s násilníkem? Právě pro těch pár klidných chvilek, v nichž jim násilník slibuje, že se vše změní.

Neriskujte!

hodnocení

2x

Váš názor je naprosto správný. Takový člověk své chování nezmění. Neponechávejte si ho ani jako přítele, pokud netoužíte znovu po nadávkách a bití. *cert*

Moje domněnka je, že se o něj ženské asi moc neperou, na co alkoholika, že? Tak než po Vás, spíš se mu stýská po Vašem servisu, vaření, vyprání, sexu. A tak skuhrá.

Vykašlete se na něj z vysoka. Jaký byl, takový bude dál. Sice slibuje, ale věřte, že kdybyste se nechala obměkčit, za měsíc to bude zase ve starých kolejích. Ne! Ne! Ne! Určitě máte na někoho lepšího, než takovou spodinu! *zed* Jaga.

hodnocení

2x

jesli Vás přítel už jednou uhodil tak to není u mě chap tak radím, rychle pryč od něho nemá to cenu dávat znova dohromady, po světě běhá plno lepších chlapů

hodnocení

2x

NIKDY opakuji NIKDY se nezmění!

Naslibuje hory doly, na začátku možná bude sekat dobrotu, ale časem to sklouzne k tomu, co bylo dřív.

Být Vámi, na jeho prosby a sliby nereaguji... a vyhýbám se mu.

hodnocení

2x

Ahoj. Záleží jen na Vás, zda chcete nad takovým člověkem zlomit hůl...Pokud ano, udělejte to důkladně a se vším všudy...Žádné kamarádství nepěstovat, žádný kontakt, žádné psaní...Zařídit si život šťastnější a spokojenější...Ohlížet se zpátky nemá smysl, zvlášť pokud v tom bylo hodně bolesti a ponížení...

krkovicka*
hodnocení

0x
Jestli nad tím nebo nad ním budete uvažovat,pak to neskončí nikdy.Věřte mi.Zažila jsem to osobně a každý psycholog či OSPOD Vám i mimo mě potvrdí že ze začátku bude sekat dobrotu (i jako kamarad),ale časem se to vrátí a bude to horší.Vy jste to řešila přes policii a tohle on Vám nikdy neodpusti.Opravdu-vyměňte číslo,působiště,možná i bydliště a neřešte ho.Když spolu nemáte děti pak už nemáte s ním nic společného.

kaachorra*
hodnocení

0x

Jasně... chlap,který uhodí ženu vlastně ani není chlap..! A udělá to znovu, to mi věřte. Nestalo se mi to,ale měla jsem takovou kamarádku, která svému,který ji ubližoval a psych.týral neuměla říct sbohem...

hodnocení

0x

naprosto ignorovat a vyměnit telefoní číslo a najít si někoho rozumnýho*cteni*

eulalie*
hodnocení

0x

Sereno, věřte své intuici. Takový člověk se opravdu nezmění, uhodil vás jednou, bude vás bít vždycky. Buďte ráda, že je tato kapitola vašeho života za vámi. Jemu už nevěřte, takový člověk se opravdu nikdy nezmění. Jsou to jen sliby chyby.

petrmi65
hodnocení

0x

Jen blbec se spálí dvakrát o jedny kamna. Pošli ho do ...

rogalo*
hodnocení

0x

Jejda, zažila jsem to také. Říká se tomu stalking. Bylo to hrozný a dodnes mám z toho občas noční můry. DOTÁHNI TO S POLICIÍ DO KONCE! Bylo to nakonec to jediné, co pomohlo se ho zbavit. Přece jen vyhlídka na to, že by mohl jít sedět jej moc nelákala. Jinak by to byly nekonečné měsíce sledování, slibování, výhrůžek (ať již jeho sebevraždou či násilím na tobě) a KAMARÁDSTVÍ na to fakt NEFUNGUJE. Nefunguje to ani u manželů, kterí se rozešli v relativně dobrém a vždy jeden nebo druhý sklouzne k tomu, že se chce vrátit.

Tady koukni: julda.cz/...

mili3478*
hodnocení

0x

Dobry den nevracejte se k nemu bude to pak horsi budte rada ze jste se ho zbavila lide se jen tak nezmeni spatny zustane spatnym ,opilec opilcem

ladaadal*
hodnocení

0x

Myslí naprosto správně. Nezmění se, naopak, mohlo by to být jetě horí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]