Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás, tak a je to tady. Od soboty budu chodit na Taneční Ale mám z toho hrozny strach. Že to nezvládnu atd. Prosím Vás, ten kdo tam z Vás chodil, napište mi jaké to tam je (mám to na 3 měsíce) nezvládnu to tam
My sme na stredni cela trida kluku delali machry, ze do tanecnich nepujdem, ale nakonec sme se vzajemne vyhecovali a sli. Vubec sme toho nelitovali.
Spousta peknejch holek, zabava, pohoda. Kazdopadne lepsi nez sedet doma nebo v hospode.
A i pozdejs sem byl a jsem rad, ze sem chodil, pac ono umet se alespon trochu na tu muziku hejbat se taky obcas hodi.
A co bys na tom nezvlad. Pokud nejses uplny drevo, tak tech par kroku udelas vzdycky.
Taky jsem chodila.Taky "dobrovolně".A vidíš žiju.Nejenom ,že to zvládneš a věř mi,že na to dokonce jednou budeš velmi ráda (rád) vzpomínat.
Jejda...Vůbec nestresuj...Je to brnkačkaNení se čeho bát...To přešlapování se naučí kdokoliv, neboj se..Jdi tam zvesela a nemysli negativně. Bude to fajn, uvidíš..Všichni tam jdou poprvé a taky mají strach..Ale fakt není z čeho..Bude to sranda, uvidíš a vzpomínky na taneční...ty jsou věčné...Litovat stopro nebudeš..Hlavu vzhůru
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.