Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ráda bych vás požádala o radu, jak dále postupovat. Začnu od začátku. Rok jsem si prakticky po desetikorunách šetřila do sklenice (místo kasičky) na vlasy. Chtěla jsem je mít delší a rozhodla se pořídit clip -in (clipy, které se zapínají pod vaše vlasy). V mé délce a hustotě, kvůli mým hustým vlasům jsem potřebovala 120g, by mě tato sranda vyšla na zhruba 2 500. Jenže jsem našla na aukru prodejce, který prodával vlasy evropské kvality, 120g, délka, tu co jsem chtěla za 2000. Prodejce měl 150 spokojených zákazníků, některým jsem psala a všichni byli s vlasy náramně spokojení. Objednala jsem si je tedy. Ovšem jaké bylo mé zklamání, vlasů mi přišlo strašně málo, zvážila jsem je a místo 120gramů měli pouze 55g...jejich cena byla tím pádem tak pětinová. Kontaktovala jsem prodejce s tím, že jsem si myslela, že mi omylem poslala špatné vlasy, ta mi ovšem ujistila, že vlasy musí být v pořádku, protože posílaná obálka vážila 140gramů. To opravdu vážila, ale vlasy byly přidělané na kartonu, v tvrdém cestovním pouzdře a ještě v obálce. Snažila jsem se prodejci vysvětlit, že to se přeci nedá takhle počítat. Ještě jednou jsem si zkontrolovala, co měla v aukci a opravdu tvrdila, že mají vlasy 120gramů. Nebylo tam žádné slůvko, kterým by to šlo obejít. Zažádala jsem tedy o reklamaci a vrácení peněz včetně nákladů na poštovné, kvůli klamavému prodeji. Prodejce však chtěl, abych poslala vlasy a že podle jejich stavu uvidí, co mi pošle za peníze. To jsem odmítla, mám strach, že nebudu mít vlasy ani peníze. Navrhla jsem proto, že se osobně sejdeme, nebo že pošlu vlasy na dobírku, abych měla jistotu, že peníze ještě někdy uvidím, nebo samozřejmě mi může poslat peníze zpět na účet (což pochopitelně odmítla), ale stejně tak odmítla i další nabízené možnosti. Mám strach, že vlasy pošlu zpět, ona zhodnotí, že jsou jinak zabaleny a nevrátí mi peníze. Kontaktovala jsem tým Aukra, ti však na mé maily nereagují (již 5 dní). Nevím, co mám dělat. Ty dva tisíce jsou pro mě těžce vydřené, mohla bych vlasy prodat, ale musela bych to udělat stejným způsobem, tedy podvodem, protože za tuto cenu vlasy nikdo nekoupí. Navíc prodejce argumentuje tím, že má samé kladné hodnocení, což je pro mě další minus, protože vlasy jsou opravdu kvalitní a pro ty dívky, které jsou neznalé nebo mají průměrný počet vlasů, tak nikdy nikoho nenapadne vlasy převažovat. Rok jsem střádala, rok jsem se těšila, rok jsem zjišťovala, jaké vlasy jsou pro mě nejvhodnější. Nyní nemám nic. Našim si postěžovat nemohu, jelikož ti nesouhlasili, myslí si, že takovou blbost jako delší vlasy nepotřebuji. Máte někdo nějaké řešení. Děkuji za odpovědi, Samy
Pokud prodejce je ochoten vzít zboží zpátky a kupující to neakceptuje, pak má smůlu. Pak ani AT nemůže nic dělat.
Existují takové věci jako doporučená zásilka. Věci je třeba řešit okamžitě, bez zbytečných odkladů. Podmínky nákupu a případné záruky je třeba si ujasnit před nákupem. I Aukro dává záruky, jen je třeba vše zdokladovat - e-maily, podací lístky, doklady o platbě, případně další.
I pokud zašlu doporučenou zásilku, nikdo mi nezaručí, že se mi přece peníze vrátí. Mám zdokumentované veškerčé emaily, vlasy nafocené, včetně vážení na váze a toho, že gramáž neodpovídá. Vlasy nafocené, jak jsou zabalené nyní a připravené k reklamaci. Nevím, co proto víc udělat.
Aukro tým neřeší jen toho kdo jim napíše.. nejdříve řeší lidi kteří jsou nahlášení třeba v 5ti prodejích za jeden den až pak dělají zbytek.. holt to není hned nejsme na ebay...
Jen mi připadá dost divné aby někdo nepoznal 150 a 55 gramů to musí poznat snad i laik...
Nakonec se ta ušetřená 500stovka tolik neoplatí...
Na aukru mě osobně fungovala jedna věc, poud to něšlo po dobrém začalo hlášení na aukro, výhružky policií a udělení silně negativního komentáře který z dotyčného udělal podvodní spřáteleného s jinými aukraři...
Nicméně takt jsem začinal tehdy, když jsem si byl plně jist že jsem v právu...
Ten vydrb s tou váhou je třeba ověřit.Jak že to vlastně je.. připomíná mi to aukce za 20,- czk ale poštovné je 170,- czk
Prodejce stále tvrdí, že balíček měl 140gramů...že je to i na obálce, že si to mohu ověřit, ano na obálce to je, ale prodejce není ochoten si nechat vysvětlit, že když si člověk půjde koupit do krámu lísku jablek, při vážení mu nezapočtou i tu dřevěnou lísku... nevím co dál dělat. S prodejcem jsme se rozešli ve zlém, s tím, že se rozhodl na mě podat stížnost na aukro, že mi reklamaci nabídl. Poštovné taky nebylo za babku a já bych ráda ho dostala také zpět, nikdy bych si nedovolila žádat poštovné, kdyby se mi zboží nelíbilo, ale myslím, že tohle je prostě klamání zákazníka a nemohu za to, že neposlal zboží podle pravdy. Nevím, proč bych měla platit za něčí lež.
Pokud prodejce jasně píše že pošle vlasy o váze takové a makové tak jste v právu..
Pokud píše že pošle balíček vlasů, či něco takového může s vámi vydrbat ale i tak...
Pohrozit s tím že jste už napsala tam a tam klidkně napsat vícekrát popřípadě pohledat další kontakty na aukro a psát tam...
Nicméně co se poštovného týče tam jsem skeptik... vždy jsem to ukecal nějak 1:1 i kdy už je to nějaký pátek tyto problémy...
A měl prodejce vždy jen spokojnené zákazníky? Zkuste sem hodit odkaz na aukci. Pokud v aukci garantoval váhu vlasů (ne balíčku) jinou, než přišla, vyčkejte, co na AT. Mají toho hodně, odpovídají se zpožděním, ale tady bych to brala jako podvodnou nabídku. Zkuste také stejný dotaz napsat na aukro Fórum, do sekce poradna, tam jsou zkušení aukráci, co vědí a poradí. Nicméně prvně by stejně poradili napsat AT.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.