Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, za kolik se dá sehnat pár dní před odletem k moři zájezd? Na více jak týden, s min.polopenzí? Na typ. místa (Turecko,Tunis,Bulharsko,Řecko,Španělsko,Egypt...)
Vím, že nyný se to dá sehnat kolem 10tisíc klidně
Nevím jak to bude letos, ..Také kupujem dovolenou last minute a loni jsem sehnala dovolenou 10 dnů před odletem.. Konkrétně 13.6.-24.6 2011..s polopenzi na Rhodos do Řecka na 11nocí-12dní za cenu 8350kč se vším všudy letecky z Prahy..TA dovolená byla fakt skvělá takže sehnat jde, jen mít trpělivost..Hodně štěstí...
Přesně takhle si to představuji I ten termín super, klidně i blíž odletu
Jen se bojím, že je to docela risk, že také nemusíme nic sehnat...
Na last minute my lítáme už 6tým rokem...Je pravda, že každý rok jsem nervozní, zda něco seženu a je fakt, že pokaždé jsem sehnala skvělou dovolenou za super cenu..Také mám problém s termínem, takže nervy hrají své, ale je fakt , že vždy nám to vyšlo,..Takže , nepolevit a vydržať..
Naší prioritou , je Řecko a Řecké ostrovy..- do této destinace jsme se nějak tak zamilovali..Avšak ještě se nám nestalo, že by jsme cestovali do stejného místa..Takže pokaždé jinam...Prostě super...
Tak nakonec jsme se přeci jenom došli k rozhodnutí že ty last minuty nebudem riskovat a objednali jsme docela pěkné Tusniko za 8 400
Kdyby ste chtěla vidět tak tady je odkaz last.cz/...
Ahooj a at vám vyjde ten last i tento rok, nějaký pěkný
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.