Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro šéfa

Od: 7socinka7* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

máte nějaké tipy, co koupit šéfovi k 50tinám?

Bude mít oslavu a jako firma (7 lidí) bychom mu rádi něco koupili ale nevíme co.

Předem díky za jákékoliv rady.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

To záleží na tom,jestli ho máte rádi nebo to kupujete jen proto,že musíte...Jestli je oblíbený a má smysl pro humor,tak pohár s věnováním je klasika.A do něj balení Viagry...:)

doplněno 06.02.12 16:30:

Šéfům se vůbec blbě kupujou dárky..Není náhodou rybář?Prut by to jistil...:)

7socinka7*
hodnocení

Jo tak ještě doplnění.

Je to dobrý šéf a máme ho rádi. Právě přemýšlím o něčem, co má vtip a potěší. Je to člověk, co si může koupit "všechno" co potřebuje, takže jde spíš o nápad.

Ten pohár s věnováním - slyším to poprvé. To jde někde objednat?

ahasver4*

Určitě,já jsem něco podobného objedával..Dokonce i v pár zlatnictvích se to dá u nás udělat..A nemusí být ze zlata..:)I když...Zkuste se zeptat někde,kde se dělají ryté vizitky na dveře,tam by to šlo také vytvořit..

muter*
hodnocení

0x

Krásný den..Tak nevím jestli má rada pomůže..Náš šéf měl také loni 50tiny a my jako kolektiv zaměstnanců jsme mu nechali udělat kytici z dvou stovek, kterou nám vytvořili v květinářství..Celkem těch dvou stovek jsme měli 20kusů..No my jsme se skládali po 350kč takže tolik jsme vybrali, no a On byl velmi překvapen a potěšen..Tolik, má rada..;)

7socinka7*
hodnocení

Kytka mě napadla také, třeba ze salámů, nebo tak. Z peněz mě to ještě nenapadlo :)

Také si říkám, že bych mu nějakou nechala udělat a asi k tomu ještě vtipný dárek a navrh dort. Napadá mě, jestli to není moc...

Kytku jsme dávali dělat z klobás a protože byl kuřák, tak i s cigaretama. Ale vypadala by krásně i jen z těch klobás.

tesyk*
hodnocení

0x

majka*
hodnocení

0x

Když měl narozeniny můj vedoucí, tak jsme mu koupili poukaz na víkend ve Wellness hotelu, kde měl zařízené různé masáže, vířivku apod.

barb*
hodnocení

0x

seskok padákem - třeba to vyjde :DDD

hodnocení

0x

Co mu koupit poukaz pro dva na dva dny, někam do Hotelu? Aby si užil, kde libosti?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]