Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máte nějaké tipy, co koupit šéfovi k 50tinám?
Bude mít oslavu a jako firma (7 lidí) bychom mu rádi něco koupili ale nevíme co.
Předem díky za jákékoliv rady.
To záleží na tom,jestli ho máte rádi nebo to kupujete jen proto,že musíte...Jestli je oblíbený a má smysl pro humor,tak pohár s věnováním je klasika.A do něj balení Viagry...
Šéfům se vůbec blbě kupujou dárky..Není náhodou rybář?Prut by to jistil...
Jo tak ještě doplnění.
Je to dobrý šéf a máme ho rádi. Právě přemýšlím o něčem, co má vtip a potěší. Je to člověk, co si může koupit "všechno" co potřebuje, takže jde spíš o nápad.
Ten pohár s věnováním - slyším to poprvé. To jde někde objednat?
Krásný den..Tak nevím jestli má rada pomůže..Náš šéf měl také loni 50tiny a my jako kolektiv zaměstnanců jsme mu nechali udělat kytici z dvou stovek, kterou nám vytvořili v květinářství..Celkem těch dvou stovek jsme měli 20kusů..No my jsme se skládali po 350kč takže tolik jsme vybrali, no a On byl velmi překvapen a potěšen..Tolik, má rada..
Kytka mě napadla také, třeba ze salámů, nebo tak. Z peněz mě to ještě nenapadlo
Také si říkám, že bych mu nějakou nechala udělat a asi k tomu ještě vtipný dárek a navrh dort. Napadá mě, jestli to není moc...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.