Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni..včera jsem brkla a spadla ve škole na lavici a jakoby jsem si u loktu vyvrátila ruku na druhou stranu (jakoby z vnitřní strany-na tý straně ruky co je u těla) no a křuplo mi v tom.Ale proto že mě to vůbec nebolelo a s rukou jsem normálně hejbala jsme to nějak neřešila.Jenže dneska tu ruku nemůžu narovnat.Maličko jo,ale ne úplně,jakmile tlačím dál,můžu umřít bolestí.Nevíte někdo co by to mohlo být?Třeba jestli mi v tom něco nepřeskočilo nebo tak? Já doufám že to není zlomený.Já vím že mi budete psát ať s tím jdu k doktorovi,jenže nemůžu protože jsem se sotva uzdravila z jednoho zranění (měla jsem přetržený sval na noze) měla bych zase další..to by mě rodiče vážně zabili :/ Prosím poraďte..nevím co mám dělat
sarkamatejkova > každopádně ti děkuju ale stejně nevim..protože teď už se mnou táta nikam nepojede a o víkendu už vůbec ne protože by jsme platili 90,- ..to bych si zase něco vyslechla.. :/ nevím no
Něco podobného se mi stalo, celou vahou těla jsem zůstal viset přes zábradlí, akorát zapřený o jednu nohu, koleno taky skoro prohnuté na druhou stranu. Nevím, co s tím tenkrát bylo, asi natažený, každopádně s tím nic nedělali. Ale mě to teda bolelo hned a celkem dost, pak průběžně ještě snad měsíc. Tak nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.