Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěli jsme si objednat Bulharsko 11.6-22.6, ale bojíme se, že bude moře studené.
Nemáte někdo zkušenosti?
Děkujeme
Zkušenosti mám a ušlo to. Pro vyložené teplomilce by to asi bylo chladnější, ale pro většinu lidí vyhovující teplota vzduchu i moře.
doplněno 06.02.12 11:11:Ono taky trochu záleží kam přesně to bude, jsou větrnější místa, kde je stabilně chladněji...
A každý rok to nemusí vypadat s počasím stejně, říkám jen svou zkušensot. Průměrné denní teploty asi 25 st., v noci celkem chladno, ale to už tak neva. Teplotu moře jsem neměřil, ale dalo se koupat v pohodě a to nejsem žádný otužilec.
Bude mít asi tak 20 stupňů, což pro teplomilce není mnoho, pro sportovce či otužilce horká voda. Na Krétě se při 19-20 stupních v květnu koupaly akorát Češky a úplně mladí kluci. Záleží na i tom, kdy skončí mrazy, teď dokonce v některém místě Černé moře zamrzá. Zažila jsem v Černém moři 12 stupnů moře v květnu, a to tedy bylo na 3-4 tempa a ven.
Dlouhodobý průměr
Teplota moře na koupání, je rozhodující na co jste zvyklé. Někomu teplota v moři 21 stupňů, byla dobrá, nám se zdála studená.
Jezdime uz kolik let na dovolenou k mori jak Chorvatsko,Italie,nebo recky ostrov Korfu v obdobi kveten-cerven a nemuzu si stezovat.More bude logicky chladnejsi nez v letnich mesicich ale normalne se lidi koupou,a hlavne je to super,ze tam na plazich neni hlava na hlave.
Takze bych se toho nebala a jela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.