Nejste přihlášen/a.
Předem upozorňuji, že toto téma není pro prudérnější povahy.
Mám své, pochopitelné a podle mě i závažné důvody k tomu, mít muže na sex a nikoliv na vztah. Nemám jich víc, nespím s muži na potkání. Je jeden. Předem jsem jasně řekla, že jde jen o sex. Ze začátku chtěl i podnikat něco jiného, říkal věty typu "kdybysme spolu chodili...", ale za prvé mi to přišlo pouze zdvořilostní a za druhé jsem prostě nastavila mantinely - vídáme se jen u mě, v posteli. Prakticky se neznáme oblečení. Prvních několik návštěv jsme spali v objetí, bylo to úžasné, ale nastavila jsem laťku a i něco tak něžného zavrhla, tudíž každý spí na své straně postele po té, co jsem na něj bezdůvodně před několika týdny zaútočila u mě přestal přespávat úplně. Vídali jsme se každou sobotu čtvrt roku. Pak jsme se viděli pouze jednou za měsíc, ale stále jsme byly v kontaktu. Komunikace mezi námi ustávala postupně, plno smsek jsme vyměnili za půlhodinový telefonát párkrát v týdnu a domluvu, kdy a jak se sejdeme. Nyní se již druhý týden neozval vůbec a já iniciativitu nepřebírám, nepíšu, říkám si - když bude chtít, napíše! Poslední jeho návštěva u mě byla jiná, intimnější, proto mě překvapuje, že se neozval. Každé setkání bylo čím dál lepší. V čem tedy tkví můj problém - uvědomila jsem si, že mi chybí! Možná je to pouze chvilkový stav po promrhaném víkendu u romantické knihy plné opravdových chlapů a sexu. Uvědomuji si, že stále mám důvody pro to, nemít vztah, ale zase bych se nebránila tomu, vídat se častěji a třeba i mimo postel.
Jen nevím, zda už není pozdě? Z jeho chování mám představu, jak mě vidí - předpokládá -což několikrát naznačil, že mám mužů víc. A když jsem se mu snažila naznačit, že nemám, řekl totéž o sobě. Chovám se zřejmě absolutně chladně a bezcitově. Je to ten typ "tvrďáka" - spousta peněz, žádné city. Myslím, že je nejistý a netuší na čem je. Nejsem z něj uchvácená a nepadám mu k nohám. Ale předpokládám, že stejně tvrdě působím já, ale přitom jsem nejistá. Navíc nikdy nikoho do ničeho nepřemlouvám, takže když například řekl, že nepřespí, že jede domů, nepřemlouvám ho, aby zůstal. Jednou jsem odvětila "přemlouvat tě nebudu" a on, že je to škoda, že doufal, že jo. Řekla jsem, že to nedělám a nechala ho odjet.
Koukám,udělala jsem si tady takovou sebeanalýzu. Nemohu spát a celý víkend přemýšlím pouze nad ním a tím co dál. Kdyby se někomu chtělo napsat, jak to na něj působí a co dál, budu ráda. Omlouvám se, že obtěžuji svým nedospělým, nic neříkajícím příspěvkem.
P.S. - Řečem, ať si najdu někoho na vztah a na "pouhý" sex se vykašlu, si nechte od cesty - vím, proč to chci tak, jak to je/ bylo?
Myslím si, že vinu musíte hledat jen sama u sebe. Dělala jste ze sebe drsňačku, sdělila jste mu, že žádný vztah nebude, pouze nezávazné skotačení, ke kterému není cit třeba. Jenže jste se sama pomaloučku dostala do fáze, kdy Vám chybí, kdy k němu něco začínáte cítit. Kdybyste k němu necítila nějaký vztah, mávla byste rukou, našla si na sex jiného a nemusela pokládat tuto otázku. Až potud by to bylo v pořádku. ALE: protože jste mu vše řekla na rovinu, možná i on cítil něco víc, než jen sex a tak vycouval. Bál se, že byste se mu vysmála, či ho odmrštila, když Vám přece o nic nešlo. Možná ho odradilo i Vaše povýšené chování "přemlouvat tě nebudu". Muži jsou přemlouváni rádi a tak viděl, že Vám opravdu nestojí za nic, ani za to přemlouvání, tak se stáhnul.
Druhá možnost je, že se nechce jen dřít na někom bez jakéhokoliv vztahu. Proto je možné, že si našel partnerku, která mu vyhovuje víc, které nejde jen o sex, ale která s ním doopravdy chodí. Toho Vy jste schopna nebyla a je možné, že jemu to chybělo. Chybí Vám asi úplně ženskost, cit a něha, to potřebuje každý chlap, ať klidně tvrdí, že ne, stejně kecá.
Tak Vám nezbývá než najít si někoho opravdu bez předsudků, kdo si jen zacvičí a o vaši duši mu vůbec nejde. Koho nemusíte přemlouvat, ke komu můžete být zcela chladná. Nejlepší by byl asi robertek. /nedělám si srandu, myslím to vážně/. Vždycky bude po ruce, můžete ho odložit či přijmout, kdy budete chtít a nemusíte čekat, zda Vám napíše. Jaga.
Z vašeho chování, kdy nechcete žádný vztah ani cit, jen sex, si opravdu může člověk lehce odvodit, že těch mužů máte víc. I když to není pravda. Ale to vaše chladné chování by to mohlo klidně napovídat. A to víte, to se žádnému muži nelíbí. Jak jsem už psala, za příčinu i důsledek všeho vidím Vaše poněkud nestandartní chování k mužům.
Pokud nechcete vztah, ale pouze sex, pak není co řešit. On si k Vám odskočí, až sám bude chtít. A že Vám chybí? Vy ho přece na nic víc nepotřebujete, tak co je mu do toho? Chováte se chladně, tak asi ví, že mu u Vás nic neuteče a že mu nic víc nabídnout nedokážete.To ostatní bude hledat jinde a Vám nezbyde, než čekat, zda mu na Vás vyjde chvilka a až na Vás bude mít chuť. To je můj názor na Váš příspěvek. Pokud nezměníte chování a přístup, pak na zavolání sám určitě nepřijde, protože on i sex se jednomu přejí a zřejmě mu nechybíte ani po této stránce.
doplněno 06.02.12 08:07:Nezbyde Vám, než čekat. Holt z Vás taktéž není uchvácen a nepadá Vám k nohám...
Typická žena, která nikdy neví co chce a nikdy není spokojena s tím, co zrovna má. Já proti tomuto typu vztahu vůbec nic nemám, ale u vás mi to přijde až příliš odměřené. Obvykle jsem se do takového stavu dostal s kamarádkou a podle toho jsem s ní taky jednal. Vy podle popisu nejste ani přátelé, ani partneři, ani "milenci". Jste dva cizí lidé, kteří spolu provozují sex. Nemůžete se tedy divit, když se k vám ten pán bude chovat jako k cizí. Nečekejte od něj nic víc, než sama nabízíte = sex.
Jinak za sebe můžu říct, že pokud o nějakou slečnu projevím zájem, který není opětován, tak se stáhnu a zaměřím svůj zájem někam jinam. Když v tu chvíli změní slečna názor, už je pozdě - já svůj zájem ztratil.
Jednoznačně ano, máte pravdu. Nenabídla jsem víc než sex a nevím co chci.
Upřímně řečeno, neposlouchají se tady ty komentáře dobře, raději bych slyšela názory jiného typu, ale proto jsem se ptala, tudíž se teď nemohu zlovit, že neslyším to, co je mi po chuti. Já mám prostě ze závazků strach, panickou hrůzu, tudíž vím, že se neponaučím. Budu to takhle dělat dál, až umřu sama. Toť asi můj úděl. Ale díky za názory.
Pokud jste sama spokojená, tak proč ne? Být sám není nic špatného, pokud si to člověk umí užít. Pokud je to ovšem nedobrovolné, tak vás nepotěším. Budete se užírat a užírat. Možná nakonec ze zoufalosti do nějakého vztahu vlezete, ale jeslti se vám to bude líbit, to netuším.
Pokud bych měla být upřímná, opravdu upřímná, tak ne, nechci být sama, ani teď už nechci být sama, tak strašně mi nevyhovuje být sama. Čučet na všechny ty páry, je to skvělý, někoho mít, moct se o něj opřít, plánovat, těšit a nejen přežívat. Došla jsem do takového stádia, že si půjčuji břitké knihy a sleduji nechutně předvídatelné seriály, jen abych mohla žít život někho jinýho a prožívat to, co mi samotné chybí. Tak to je asi to neujpřímnější, co jsem k sobě za poslední roky řekla, nyní můžu nasadit zase masku a dělat, jak jsou vztahy nudný a omezující a že mi vlastně vůbec nezajímají.
Působíte tak odtažitě, chladně a racionálně, přitom se podle mě nevyznáte sama v sobě. Zřejmě teď už chápete pocity toho muže a zřejmě teď už víte, že žádný takový vztah není na dlouho. Bohudík v lidech ještě zůstal ten vrozený cit pro partnerství a tyto "sexové" vztahy vždy jen kompenzují duševní prázdnotu a strach.
Můj názor je takový, že s popisovaným mužem už asi na předešlé prožitky navázat nepůjde, a tedy pokud trváte na tom, že chcete být sama, odmítat lásku a mít jen ventil v podobě sexu (který v tomto případě nepůsobí dlouhodobě pozitivně na psychyku), najděte si nového partnera.
Nemůže to celé být tím, že by vztah, ať je o čemkoliv, měl postopit někam. Měl by se vyvíjet. Tohle očekáváme všichni. Ten "váš" taky. Vy se tváříte, že chcete přešlapovat na místě. Jen se tváříte a přikazujete si to sama sobě. Nejste k sobe upřímná. No, vlastně ne sama sobě přikazujete, ale nějaká zkušenost vám přikazuje, protože se bojíte, že že vás zase něco zraní. Bojíte se o svou kůži.
Chce to být, aspoň na chvilku, sama k sobě otevřená, upřímná.
Ty máš své důvody proto, abys ho měla jen na uspokojování potřeb... Ale i drsným chlapům tohle dlouhodobě nevyhovuje. Dřív nebo později si najdou takovou ženskou, která jim do toho sexu přidá i cit. Obávám se, že už jsi na vedlejší koleji. Pokud ti ten tvůj sexpartner stojí za, aby si částečně ztratila svoji tvář drsňačky, pak mu napiš sms. Ty první. Třeba jen krátkou neromantickou. Typu: Čekám na tebe v posteli, přijeď.
Když přijede a budeš ho chtít udržet, máš prostor promluvit i hebrejsky. On ti časem porozumí Jde o to, jestli ti to (a on) za to stojí. A druhá věc je, jestli mu za to stojíš ty.
Dle mého... Problém je v tobě, přesně podle citátu "Brány svého vězení si každý nese v sobě".
Upřímně řečeno, narovinu říkám, chybí mi, ale nezhroutila bych se, kdyby mě nechal. Jsem velmi (ač to teda nevypadá) citově založená, prý až labilní. Tudíž ano, chybí mi, ale je to tím, že se cítím sama, najednou nemám v záloze - a ani nechci -mít někoho jiného. Někoho na takovéhle úrovni, kdo mi takhle přitahuje a s kým je to fajn. Třeba se cítím být jen sama a mám strach, že zůstanu sama. Každopádně jsem nechtěla a nechci žádné závazky, jen mi prostě chyb ten čas strávený s ním.. pomatené, že? Taky si myslím, že jsem se zcvokla.
Nechci hájit ani sebe ani jeho. Rozhodně netvrdím, že jsem se zachovala správně, to ne. Ale jsme dospělý lidé, pokud mu tento typ vztahu nevyhovoval, měl snad od začátku to říct, nebo do toho vůbec nejít. Věděl, že nechci víc a víc neočekávám. Já jsem tvrdá, totéž on, nikdy neprojevil náznak citu, takže bych z něj zas nedělala truhlíka, který on prostě není. Jednou jedinkrát jsem se pokusila být "citová", použila jsem něco tak stupidního jako, že mi chybí...chvíli byl zmatený a pak se mi "na férovku" zeptal, jestli mluvím hebrejsky? Takové řeči u mě nezná, tudíž kdyby toužil po víc než sexu, mohl říct totéž, chytnout se udičky a ne zareagovat tak, jak zareagoval on. A ano, mám strach jít se svou kůží na trh a nechci už nikdy zažít to, co jsem zažila, tudíž je to začarovaný kruh z kterého není nějak cesty.
Vemte to tak, že třeba zájem ztratil. Nebo do toho vědomě šel, ale už ho to nenaplňuje, tak v tom nechce pokračovat. Co když ho ten sex s vámi přestal bavit? Nepřipadá mi, že by na vás hrál levou. Je nějaký relevantní důvod, proč by se měl s vámi častěji kontaktovat?
Nerada bych, aby to znělo povýšeně, ale dle poslední schůzky mi právě nepřišlo, že by ho sex se mnou přestal bavit. Ba naopak. Bylo to naprosto jiné, ..chtěl nejdřív koukat na film, povídali si, pošťuchovali se...až takové puberťácké...přišlo mi to jako vývoj někam a ne konec... .Ne, asi žádný relevantní důvod není...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.