Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
9.1. 2013 mi byl odeslán balík z pošty 790 61 - Lipová-lázně 1. Číslo zásilky:ba0141422607x. Zásilka je stále přepravována k dodací poště. Mám strach, aby se balík někde nezatoulal. Šlo by zjistit něco víc o této zásilce?
Dnes jej budete mít s největší pravděpodobností na vaší poště. 2 dny na dodání balíku je minimum. Už dávno neplatí:
DNES PODÁTE - ZÍTRA DODÁME Můžete si na poštu zavolat a hned budete moudřejší.
tuhle odpověď jsem napsala z praxe, odesílám dost balíků měsíčně. A opravdu jen vyjímečně je balík doručen druhý den. Možná je rozdíl, zda je balík odeslán z Prahy a nebo z nějaké zapadlé dědinky - nevím.
Uska: proč by to neplatilo? Garantované doručení má balík do ruky, u obyčejného balíku tahle garance není.
Artiku, někde lze i do 17 hodin, záleží na tom, kdy jede svoz
Souhlasím s ohneta: Balík do ruky - garantovaná doba dodání D+1. Ostatní balíky (obyčejné, cenné, doporučené) trvají déle.
Michalko, anebo Balík na poštu, ten většinou lze vyzvednout ještě dříve, než přijedou s Balíkem do ruky...
mam na ceste dosti podobnou zasilku take z 9.1. a take ma stejnou hlasku v online sledovani
zavolala jsem na bezplatnou linku 800 104 410 a tam mi rekli ze je balik na ceste,
ze u tohoto druhu zasilky je doruceni 3-5 pracovnich dni
Druhy den jsou opravdu dorucovany jen baliky do ruky - jina sluzba.
A vo tom to je.
Některým (a neberte si to osobně) je prostě líto připlatit půl kila za to,že jim balík dojde na druhý den a pak chodí na pošty otravovat a ptát se,v horším případě si vylijou vztek.
Jak jsem již psal výše,nevztahujte to na sebe,teď mám na mysli dementy z mého okolí.
Opravuji se,napsal jsem to tak,jako by balík posílali sami sobě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.