Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zásilka přepravována k dodací poště

Od: ivana* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

9.1. 2013 mi byl odeslán balík z pošty 790 61 - Lipová-lázně 1. Číslo zásilky:ba0141422607x. Zásilka je stále přepravována k dodací poště. Mám strach, aby se balík někde nezatoulal. Šlo by zjistit něco víc o této zásilce?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

Ivano, balíček je poslán jako "doporučený balíček", tedy nemá garantovanou dobu dodání. Může k Vám cestovat i týden. V úterý budu v práci a můžu se Vám podívat do interního systému, pokud to bude ještě aktuální.

ivana*
hodnocení

Dobře děkuji.

uska*
hodnocení

2x

Dnes jej budete mít s největší pravděpodobností na vaší poště. 2 dny na dodání balíku je minimum. Už dávno neplatí:

DNES PODÁTE - ZÍTRA DODÁME*smich* Můžete si na poštu zavolat a hned budete moudřejší.

doplněno 11.01.13 14:11:

tuhle odpověď jsem napsala z praxe, odesílám dost balíků měsíčně. A opravdu jen vyjímečně je balík doručen druhý den. Možná je rozdíl, zda je balík odeslán z Prahy a nebo z nějaké zapadlé dědinky - nevím.

ohneta*

Uska: proč by to neplatilo? Garantované doručení má balík do ruky, u obyčejného balíku tahle garance není.

artik*

když balík do ruky podám na poště do 13 hodin na 100% ho zítra máte

cocinkamichalka*

Artiku, někde lze i do 17 hodin, záleží na tom, kdy jede svoz :)

doplněno 11.01.13 22:09:

Souhlasím s ohneta: Balík do ruky - garantovaná doba dodání D+1. Ostatní balíky (obyčejné, cenné, doporučené) trvají déle.

hop®

Michalko, anebo Balík na poštu, ten většinou lze vyzvednout ještě dříve, než přijedou s Balíkem do ruky...

hodnocení

0x

mam na ceste dosti podobnou zasilku take z 9.1. a take ma stejnou hlasku v online sledovani

zavolala jsem na bezplatnou linku 800 104 410 a tam mi rekli ze je balik na ceste,

ze u tohoto druhu zasilky je doruceni 3-5 pracovnich dni

Druhy den jsou opravdu dorucovany jen baliky do ruky - jina sluzba.

A vo tom to je.

Některým (a neberte si to osobně) je prostě líto připlatit půl kila za to,že jim balík dojde na druhý den a pak chodí na pošty otravovat a ptát se,v horším případě si vylijou vztek.

Jak jsem již psal výše,nevztahujte to na sebe,teď mám na mysli dementy z mého okolí.

doplněno 11.01.13 22:19:

Opravuji se,napsal jsem to tak,jako by balík posílali sami sobě:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]