Nejste přihlášen/a.
Zdravím, asi před měsícem jsem se rozešel s přítelkyní, se kterou jsem byl zvyklí dva roky pravidelně spát. Teď jsem měsíc bez sexu a začám z toho pomalu šílet. Masturbace mě nebaví, není to ono. Nemá někdo nějaký typ, jak to zmírnit do tý doby, než si najdu jinou partnerku?
Nechci si z Vás utahovat, není to příjemná situace, ale hned se mi vybavila slova jedné mírně nemravné písničky, kterou zpívával v hospodě jeden děda s harmonikou:
Nechci už Martu, Hanu,
Milenu, ani Janu,
všechny je vykopu, koupím si v sexšopu
NAFUKOVACÍ PANNU!
Mám pro Vás (na rozdíl od kolegů) konstruktivní radu - nechte si předepsat od obvoďáka léky na uklidnění (typu Neurol) - dlouhodobě to není řešení, ale jak píšete než si najdete partnerku, budete trochu sexuálně utlumen. Stačí říci, že nemůžete spát, a doktor Vám něco předepíše. Téměř veškeré tyto léky mají vliv na snížení sexuální apetence.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.