Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak prodloužit den

Od: o odpovědí: 6 změna:

Ahojky vždy mám pocit že mě den nějak moc rychle uteče teda jen víkendy nevíte jak bych si moch den prodložit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

1x

Ráno brzy vstávat a večer chodit později spát. Třeba od 6.00 do 24.00 se toho dá hodně stihnout. Jednoduché, vyzkoušeno. :)

Tím to není. Moje nejdelší dny byly víkendy, kdy jsem vstával v 5 a pracoval do 18. Dělal jsem dohled datových sítí a o víkendech se toho moc nedělo, takže většinu času neskutečná nuda. Ty dny byly nekonečné... Naopak ve všední den, když bylo dost práce to uteklo, že jsem se ani nanadál.

Takže čím víc toho za den stihnete, tím kratší se Vám ten den bude zdát.

cinematic*

Samozřejmě, pokud se bude chtít tazatel celý ten čas nudit a třeba válet na gauči, pak to bude nejspíš "nekonečné". Moje pointa je v tom, že když jsem velkou část dne nějak využil (ne jen k práci, ale pokud možno nějak smysluplně), tak jsem šel spát s dobrým pocitem, že jsem jen nemarnil čas a přitom toho hodně "stihnul". Ale chce se to přinutit vstávat se slepicema...

burinka
hodnocení

0x

Pracujte přes týden 10 - 12 hodin denně a budete mít rychlý celý týden. Vyzkoušeno - funguje.

hodnocení

0x

Hodně věcí se odkládá na víkend.

Problém je, že se nahromadí moc práce najednou a den nám nestačí. Den se nedá nastavit, někdy nám připadá, že je o moc kratší než den pracovní. Nic se nedá dělat, jen se práce, která zůstala, odloží na další víkend.

hodnocení

0x

Ahojky. Ono vždycky záleží na tom, co ten den děláme, Pokud se věnujeme koníčkům, rodině, barákům...A spojíme příjemné s užitečným, tak nán ten čas nestačí. Když bude den jednotvárný, naplněný prací, jsme rádi, že je u konce a že není natahovací...Takže někdy 24 hodin je málo, jindy zcela stačí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]