Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psych.vysetreni poplatek

Od: tucker123 odpovědí: 5 změna:

Chtel bych se zeptat, kdyz se objednam na psychiatricke vysetreni bez doporuceni, tak platim jen 30 Kc poplatek?Nemuze mi pak neco nauctovat pojistovna kdyz sem se objednaval bez doporuceni?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Objednávat bez doporučení k lékařům se stále můžete. Maximálně to bude nějaký poplatek za pohotovost - tak jsem to měl jednou. Osobně mám dojem, že co lékař to výklad zákona :)

hodnocení

0x
Sakra chlape,to jste to nemohl říci v prvním dotazu?!A vůbec,vaše dotazy jsou tak říkajíce dosti pofiderní,co kdyby jste si v pondělí ráno rovnou zavolal do zmíněné ordinace,oni vám to řeknou na 100%!

lidus*
hodnocení

0x

Pokud má lékař smlouvu s vaší ZP tak nic mimo 30 kč platit nebudete.

skye*
hodnocení

0x

Zeptejte se konkrétního lékaře, už jsem se setkala s tím, že psychiatr nebo psycholog vyžadoval platbu v hotovosti, pokud pacient neměl doporučení od praktického lékaře.

hodnocení

0x

Doporuceni nepotrebujete a budete platit pri kazde navsteve 30kc.vic rozhodne ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]