Nejste přihlášen/a.
Zdravim všechny přítomné,
zajímá mé, zda můžu po zubním lékaři požadovat lokální umrtvení před vrtáním zubního kazu.
Bohužel v tomto mám velký a asi aji trapný problém.
Děkuji
Vůbec se nebojte si o to říct! Taky to tak dělám, oni zubaři raděj zub umrtví a vrtají v klidu, než na živo a když jim u toho pacient roste a poskakuje na křesle...
A vůbec to není trapné! Od toho ty injekce jsou. V klidu se zeptejte, dělá to tak spousta lidí. Mě už se zubařka ptá dopředu sama, protože ví, že je to tak pro mě lepší.
Můj doktor Paradentolog, při malé opravě zubu nic nenabízí, ale také to vůbec nebolí. Jen při větším ošetření, řekne, dáme malou včeličku, kývnu hlavou a než vysvětlí postup věci, tak je oprava bez bolesti hotová. Platí se za to.
doplněno 04.02.12 11:28:To nechcete nic mimořádného a zaplatíte si to.
Jasně, že můžete! A není to nic trapného, znám kluka co byl na vojenských misích v Perským zálivu a i v jiných, ale když jde k zubaři, tak si o pígo říká normálně taky! Já to tak dělám stále a byl jsem i dokonce přemluven, abych přešel k jiné zubařce a ta mi řekla, že žádné umrtvovací injekce nedává, že chce mít kontakt, no málem jsem jí odešel i s tím ubrouskem, co mi připla pod krk a řekl jsem jí, ať se vráí do dob, kdy byly šlapací vrtačky a chodilo se se zubama ke kováři. Jen si na ní vzpomenu, tak jsem zase nasr...
Jsem baba statečná, umrtvovat zub si nedávám. ta chvilečka se dá vydržet, snesu to daleko líp, než mít pak půl dne "dřevěnou hubu". Pokud uznala doktorka, že je to hluboký kaz, nebo v krčku, dala injekci sama, neplatila jsem za ni.
Jedna známá chodí k zubařce s balíčkem kafe - injekci dostane pokaždé. Tak ať to nebolí. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.