Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psychiatr vs obvodni lekar

Od: tucker123 odpovědí: 4 změna:

Kdyz se objednam na psychiatricke vysetreni, tak musi sdelit psychiatr memu obvodnimu lekari ze chodim na vysetreni k psychiatrovi?Sem myslel ze kdyz mi napise treba nejake leky tak to asi memu obvodnimu musi sdelit ne?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Psychiatrie se vede jako důvěrná,takže obvodnímu nic nesděluje.Psychouš si vás zaregistruje a chodíte k němu nezávisle na obvodním .

hodnocení

0x

Tak já nevím, ale zprávu dneska snad už všichni lékaři dávají do rukou pacientovi, aby ji odesílajícímu lékaři předal a je na něm, jestli ji předá nebo ne *nevi* A když tak nad tím přemýšlím, když jsem si u pediatry vyžádala doporučení pro holku pro psychologa (abych nemusela cvakat ze své kapsy, ale na pojišťovnu), tak se mě psycholožka i ptala, jestli moje doktorka o zprávu z vyšetření stojí (když doporučení vlastně psala na moji žádost) nebo jestli ji psát nemusí.

hodnocení

0x
Nemusí to sdělovat,a ani nesděluje,to býválo za totalismu,dnes už si jedou jakoby do vlastní kapsy.Pouze v případě,že by jste třeba žádal o inval.důchod,tak teprve poté,by jste musel doložit od něho zprávy o průběhu vašeho léčení ke komisi:)

jabraka*
hodnocení

0x

Dnes je to tak,že pokud si praktický(dříve obvodní)lékař přeje jakékoliv odborné ošetření,odešle svého pacienta na základě objednávky,placení pojišťovnou.Pokud si to zařídí sám pacient,také si ošetření zaplatí.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]