Nejste přihlášen/a.
kdo urci a podle ceho, o možné výzve k úhradě poplatku ze soudu, nebo o vyrozumění o tom, jak posoudili mou žádost o přidělení advokáta ex offo - co to vlastne znamena a o zbavení povinnosti hradit náklady řízení. pozadala jsem o to
kdo urci a podle ceho, o možné výzve k úhradě poplatku ze soudu, nebo o vyrozumění o tom, jak posoudili mou žádost o přidělení advokáta ex offo - co to vlastne znamena a o zbavení povinnosti hradit náklady řízení. pozadala jsem o to-vzdyt je to jasne, zajima me kdo o tomto rozhodne a podle ceho,
Pak se dapodat žaloba na obnovu řízení ( nové důkazy) a zmatečnost, neboť při posledním jednání byla jsem úplně zmatena, nebo ne?). Nyní jsem asi obdržel Předvolání, kde se nařizuje jednání, asi...je to na poste
ppm@centrum.cz. zadavam,ale je to k nicemu, nikde jsem vas tam nenasla, jak se vas teda muzu zeptat, treba na to, jestli podle vas bude platit registr přestupků i petne, na ty uz spachane, ,a kdyz mam 3, tak uz je to TČ?
"lav"-je mi jasné, kdo jste. Již vícekrát jste zadal/a dotaz, který neměl hlavu, ani patu. Navíc nejednou jsem Vás zde na to již upozornila. I na to, abyste si našla dobrého právníka. Zadarmo Vám z průšvihů nikdo nepomůže a ani nemůže poradit jinak. Vy potřebujete opravdu pomoc, ale odbornou. Nemyslím to zle, ale opravdu investujte do právníka, kterého máte poblíž a on se Vám bude věnovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.