Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak žít po amputaci nohy

Od: milen* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, v květnu 2012 mi amputovali nohu v oblasti bérce. Už mám i protézu a chodím bez berlí, ale potřebovala bych poradit od někoho kdo má zkušenosti s amputacemi jak to dělá, když je třeba na dovolené v kempu s hygienou na plavečáku atd. Nevím jak toto řešit. Předem děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

4x

Když už jste se dostal/a do takové fáze, že chodíte bez berlí, tak to gratuluji! Ptáte se jak to dělat v kempu ... Odpovídám, tak jak doma, žádné schovávání, nevyhledávat žádné koutky ... soudný člověk se při vašich úkonech otočí zády a jen blbec bude na vás čučet. A věřte, že těch blbců bude minimum. Spíš se najde sousta normálních lidí, kteří se alespoň slovně zeptají, zda nemohou pomoci.

hoummy*
hodnocení

2x

Řešte to jako jeden velký životní úkol, nic nevzdávejte a držte se, všechno jde. Držím pěsti.

tak tohle asi číst nechtěla...

mac*
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud máte nějaké dotazy, ráda vám pomohu alespoň radou z vlastní zkušenosti, ale raději soukromně přes mail nikoli tady veřejně. 71maca71@seznam.cz

milen*
hodnocení

Dobrý den Mac pokouším se vám odeslat e- mail,ale vrací se mi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]