Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, hledám někoho z Pardubic, kdo mi může poradit, jak se jmenuje ulice, kde má ordinaci lékař, který léčí chůzi a bolesti nohou.
Omlouvám se,určitě máte více mostů přes řeku Chrudimku, ale jinak to nedokážu popsat. Je to cesta od Divadla na most.
doplněno 03.02.12 15:08:Nejde mi vložit obrázek
Kde jsou pryč doby, kdy jsem znala v Padubicích třeba kina. Dneska tam znám jen doktory. Ta ulice, která vede na nadjezd k nemocnici, se jmenuje Štrossova. Než se od města vjíždí na ten nadjezd, vlevo je rozlehlý areál veterinární kliniky. To asi nebude ono. Naproti ve vilkách, ulice U kamenné vily, je soukromá gynekologická praxe G-med. Další ortopédka, MUDr. Hana Švábová, má ordinaci hned za nemocnicí. Projede se kolem hlavní brány a 3. ulicí doleva. Je to Komenského 87 - Pardubičky.
Pak je ortopéd MUDr. Josef Tomáš, Na okrouhlíku 1781 - a to by mohlo být ono. Je to poslední ulice před tím nadjezdem - doleva, podle plotu té veteriny. Ulice je to velice dlouhá, táhne se až na Drážku.
Tak to dobře najděte a ať pan doktor pomůže.Jaga.
Dobrý večer "Jago." Děkuji za vyčerpávající odpověď. Je to už moc let, co jsme byli u toho lékaře. Už přemlouvám manžela na výlet do Pardubic, jsem zvědavá zda to najdu. Staré účty mám na chalupě, kde bych to možná našla. Jak budu vědět, kde to je, tak dám vědět. Děkuji Viky
Patrně se jedná o MUDr. Miroslava Havrdu, který mne doslova zachránil, když jsem kvůli patním ostruhám nemohla skoro chodit. Jen to není v Pardubicích, ale v Hradci. Ale možná v tom adresáři bude i nějaký podiatr z Pardubic.Tady najdete kontakt podiatrie.cz/...
Myslí že pan Milan Cukrář je z Pardubic tak zkuste počkat až se připojí.
doplněno 03.02.12 15:12:Myslím.
Porovnala jsem mapky, děkuji. Problém je, že nevím, kde začíná vyadukt. Nesháním adresu pro sebe, chci jí tady někomu poradit. Snad brzo do Pardubic pojedeme a podívám se, jak se pan doktor jmenuje. Všem vám děkuji.
Dobrý večer všem rádcům, co se mi snažili poradit. Dnes jsem byla v Pardubicích, zajeli jsme do míst, kde pan Dr.Horák ordinoval. Bylo to přesně hned u viaduktu, jak se jede k Nemocnici. Pan doktor Horák už tam ordinaci nemá, jak jsem se dozvěděla od paní sousedky. Kde ordinuje neví. Přikládám dům, kde ordinaci mají pronajmutou dva lékaři. Tam kde stojím, je ul. Benedettiho. Všem moc děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.