Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poukázka jako dárek k narozeninám

Od: anonynska odpovědí: 5 změna:

Přeji dobrý večer,

v sobotu jsem pozvaná na 18-té narozeniny kamarádky.Mě je též 18.Nějak nevím,co ji koupit.Kosmetiky a takových věciček má hodně,takže bych něco jiného.Napadla mě nějaká poukázka,ale nevím na co,co třeba manikura?Asi tak 200 kč.nevíte někdo,jestli to lze a co by ji za těch 200 Kč udělali?K tomu bych ji dala nějaké víno a kytku.Nebo nemáte někdo nějaký lepší nápad na poukázku? :) Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martas17*
hodnocení

0x

co třeba poukaz do intersportu, jestli je sportovní typ?

anonyska
hodnocení

No :D,ona se sportu zrovna moc nevěnuje.Ted mě napadla nějaka vířivka pro ní a pro jejího přítele? ...ale na druhou stranu jsou to JEJÍ narozeniny,tak by si to spíš měla užít ona.Taky mě nepadla nějaká masáž,jen bydlíme v takové díře,že ani nevím,jesli taky nějaký masér je :D.

tonyg*

Adoptuj ji zvíře v ZOO :D

hodnocení

0x

To zalezi,kde,ale ve vetsine kadernictvi,kosmetice maji poukazy,musite se zeptat.Pak take jde,koupit treba v cestovce a podobnych kancelarich,listek na koncert,ktery muze pouzit bud v CR,kdekoliv,nebo jsou i pro pouziti ve vasem meste,ale i specielne po europe.Jen si nemohu vzpomenout jak se to presne nazyva.Ja jsem takhle davala tchyni k vanocum,at si pak jde na co se ji libi v CR.Myslim ze maji listky po 200 a 400kc i vice.

askmenow*
hodnocení

0x

Já jsem vždy měla a mám rádši dárky hmotné, u kterých si člověk dal práci s výběrem a přípravou, nemusí být nutně ani drahé. Ještě poukaz promysli, připadá mi to dost neosobní. Navíc třeba já si nehty dělám sama, nevím, jak tvoje kamarádka. Pokud na manikúru chodí, naopak se jí nebude chtít jinam. Když už poukázka, připadá mi lepší třeba masáž, ale to za 200 bude asi sehnat hůře. I když možná že půjde. Zkus nějaké levové portály.

Jinak ti pro inspiraci napíšu, co jsem kdy dávala kamarádkám já:

- dort (na oslavách má vždy úspěch, buď upeču, nebo koupím luxusní minidort u Hájka, to je tak 150 - 180 Kč, ale nevím, odkdud jsi)

- bižuterie

- láhev alkoholu

- kniha

- něco vtipného, podle toho, co je zač (třeba nechat na zakázku udělat tričko nebo hrnek s citátem nebo hláškou, která jí vystihuje)

- pokud jste dobré kámošky, je pěkná i třeba sada hezkých rámečků s fotkami vás a dalších kamarádů

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]