Nejste přihlášen/a.
dobrý den, rád bych se zeptal na jednu věc. asi před 4 roky jsem si udělal u jednoho ,,finančního poradce,, kapitálové životní pojištění u ČSOB pro případ smrti a dožití které jsem začátkem tohoto roku zrušil, protože tento finanční poradce který mě do tohoto pojištění uvrtal, jak jsem později zjistil, mě naverboval do více pro mě nevýhodných smluv a jak jsem zjistil tak i tato smlouva na toto pojištění byla pro mě dost nevýhodná, tak proto jsem ji tedka rušil, bez jakých koliv problémů a bez toho aby mě pojištovna na cokoliv varovala, ale dnes jsem potka zase toho poradce a ten se mě ptal, že když už jsem to pojištění tak aktivně zrušil, tak jestli jsem to alespon dodanil at nemam z finančáku do budocna z toho problémy, a rad bych věděl zda má tento fin. poradce pravdu a musim to nějak ještě dodanit, nebo jestli zase na mě šije nějakou boudu a to co mě říka je zase jedna z jeho dalších lží. Všem kdo tomu rozumí a odpoví moc předem děkuji za rady..
Pokud jste o hodnotu pojistného (mac. 12 000 Kč ročně) snižoval svůj daňový základ, pak dodanit musíte.
danovy zaklad jsem si snižoval. a můžu se zeptat jakym zpusobem to mám dodanit? dojit na finančak a tam mě řeknou?
ještě bych se rád zeptal. pojistku jsem rusil koncem minulého roku ale zrušena byla až ted k 1 únoru. to dodanění musím dělat teda až s danovým vyučtování za rok 2012 nebo to můžu udělat ted tady v tomto letošním za rok 2011 at to mám z krku?
Dodanění pojistky je příjmem roku, ve kterém došlo k zániku pojištění. Tolik zákon. Takže koukněte na datum, ke kterému pojistka zanikla a bude to hned jasné. Jestli až letos v únoru, opravdu to budete řešit až příští rok
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.