Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divný formát čísla účtu

Od: hangar® odpovědí: 3 změna:

Zdravím, pro někoho asi komicky primitivní problém ale...

Mám číslo účtu formátu CZ0920600000000001023669

Na které potřebuji zaslat nějaké finance.. nicméně ebankovnictví mBanky to nechce schroustat a já sám si nejsem jistý které že to bance finance poslat..

zbynekmlcoch.cz/...

Takto nějak vypadá ebankovnictví(jedná se o trošku starší obrázek kdesi z internetu). Selhaly všechny mé pokusy o vložení čísla a vyčtení kódu banky... ač ten je myslím 2060 nejsem si ted už vůbec jistý... Někdo kdo to má jako denní chleba s jednoduchou pomocí? Předem děkuji za odpovědi. S pozdravem Adam. :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Mrkni se tady.

cnb.cz/...

hodnocení

2x

Zkoušel jste i třeba jenom č. účtu 1023669 a kód banky 2060? (banka by podle toho byla Citfin, pspořitelní družstvo).

doplněno 01.02.12 17:31:

cnb.cz/...

Bude to tak, jak jsem Vám napsala.

hodnocení

Použil jsem ten IBAN calculator a luxusní... adresa IBANu schovaná co kdyby, taková šiková blbůstka.. a řekne vše...

Díky za reakce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]