Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První sex - bojím se toho

Od: romaneta odpovědí: 8 změna:

Zdravím,potřebuji pomoct s prvním milováním,je mi 20,partnerovi je 24,sme spolu mesíc, ví že já jsem ješte pana,on panic už není,myslíte že na me nebude spechat? .. a když už, se to stane, co je potřeba aby to moc nebolelo?...budu krvácet?.. nechci se zbytečne stresovat chci aby to dopadlo dobře. Děkuji za odpovedi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Ve 20 letech, jste panna. Chodíte spolu měsíc a partner ví, že jste panna, to jste mu oznámila při seznámení? Chcete se milovat po měsíční známosti, nevíte ani, jaký partner je. Proč najednou spěcháte? Poznejte jeden druhého, co máte rádi, jaké máte zájmy, na co chodíte rádi do kina, má rád divadlo, co rád čte, co dělá ve volném čase, prostě všední život. První milování by jste měla prožít s chlapcem, u koho si budete jistá, že on je ten pravý s kým to chcete prožít. Milování objevujte s někým, kdo je milý a pozorný, pak nebudete mít strach, co se stane. Všechno bude v pořádku, jen milování, musíte chtít oba dva.

martinaa*
31.01.12 16:07

*hej**palec*

martinaa*
hodnocení

3x

Pokud jste ještě panna, měl by přítel počkat, až sama budete chtít. A pokud Vás bude milovat (což se ještě teď neví), tak chvíli počká rád. Hlavně se nenec hte ukecat, že teď už je správná doba, že už čekal atd atd. Takto jsem se nechaa přemluvit já, i když jsem ještě moc nechtěla, a dost dlouho jsem měla ze sexu trauma, dokonce jsem se mu vyhýbala.

Aby to nebolelo, tak použijte lubrikační gel na bázi vody, kterým namažete jak sebe, tak přítele. No a zda budete krvácet, je individuální - některé holky krvácímírně dva dny, u jiných se ibjeví jedna šmouha.

A nezapomeňte na ochranu:)

nemehlo*
hodnocení

0x

Ponekud divny otazky ve 20ti letech, za tvyho pritele tady tezko muze nekdo mluvit, jak na tebe pujde. Hlavne budte oba v pohode a dobre se uvolnete! O panenstvi si muzes precist tady sexus.cz/...

hodnocení

0x

Pokud jste ve 20 ještě panna tak si myslím že měsíc je dost krátká doba na to abyste se mu oddala.

Také zdravím. "Romaneto", hlavně buďte v klidu. Nechte věcem volný průběh a partnerovi ukažte, co je Vám příjemné i to, že na Vás spěchá. Musí to být vzájmá touha, oddanost a ohleduplnost. Nesoustřeďte se na to příliš. Zůstaňte delší čas u mazlení a po kouskách si dodávejte vzájemně odvahu. Poprvé to není nikdy u nikoho asi to pravé ořechové. Nechte se řídit citem a nic neuspěchejte.

doplněno 30.01.12 12:35:

Poprvé se toho obává snad každý. Ale pokud je touha větší, než strach, není zase tak hrozné. Nazapomeňte na kondom.;)

hodnocení

0x

Poprvé to asi nikdy není nic moc. Když chlapec o vašem problému ví, jistě k Vám bude mít citlivý přístup. Dělejte jen to, co dělat sama chcete, pokud by se Vám něco nelíbilo, bolelo to apod., dejte mu to najevo. Lepší je začínat s pěkným mazlením, nespěchat a pokračovat opravdu pomalu. A také záleží na Vašem vzájemném vztahu, zda je to pro Vás opravu ten pravý, s kterým to chcete. Vzpomínáte si na film Sestřičky s kouzelnou Jiřinou Jiráskovou? "Jestli ho máš doopravdy ráda, tak tě to bolet skoro vůbec nebude!"

Krvácení bývá velice slaboučké, něco, jako když Vám končí menses. Není se opravdu čeho bát, ale proti tomu, jak lidé často staví sex na první místo, tak poprvé opravdu nečekejte žádné extra prožitky. Na druhou stranu - dá se to vydržet. *mala* Jaga.

Hlavně ochranu, vůbec nevadí, že to je poprvé. Jedna moje příbuzná měla styk poprvé a musela se pak narychlo chystat svatba. Ona naříkala: "Jen jednou jsem si zaskotačila, poprvé a takhle to dopadlo..." Jo, jo.

wallkysek*
hodnocení

0x

Za partnera rozhodně mluvit nemůžu, ale měla byste mu ukázat hranice a pokusit se být dominantou aspoň po prvý, abyste si mohla určovat sama tempo, polohu. Po mesici je se mi zda velmi kratka doba, nechal bych to este tak měsíc a nechat tomu naprosto volný průběh a třeba si během tý doby jenom "hrát". Krvácet budete určitě musíte (: Pokud chcete aby to moc nebolelo ať si váš přítel dá co nejvíce záležet na předehře to je hodně důležité. Já sice nebyl panic, ale nemohl jsem si s přítelkyní nic začít -> chtělo to jen čas a takové "oťukávání" když už sem byl já připraven zjistili jsme, že jí to bolí (: další problém na světě pana nebyla. V jednoduchosti je síla, docela se trápila, ale nakonec se vše vyřešilo předehrou (: Přeju mnoho štěstí (:

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak na první sex
Otázky na téma jak na prvni styk
Otázky na téma první milování
Otázky na téma první sex
Otázky na téma sex jak na to

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]