Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Transplantace kuze - boli?

Od: babulka® odpovědí: 3 změna:

máte někdo zkušenost nebo víte jak probíhá transplantace kůže po popáleninách?bolí to,a jak dlouho to je děsivý a je nutný pobyt v nemocnici?děkuju

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Zeťák byl na transplantaci ,na ruce si oddělal kyselinou pruh dlouhý50x10cm.Byl v nemocnici 1měsíc,kůži mu vzali proužek10x2cm z nohy,prý to nařezali na moc tenké plátky,je na to nějaká mašina.To mi nandali na tu ránu,na to obvazy namočené v něčem,že to vůbec nebolelo,1xdenně převaz a jak to chytlo,mazal domů.Dostal takové rukávy na suchý zip a mazal to něčím co mu dali.Tak s tím byl 2měsíce doma,říkali,že budou muset udělat nějaké řezy aby ruka nezůstala ohnutá,ale mazal si to konopnou mastí,ne z obchodu,někde ji splašil a neřezali nic,má ruku jak kdyby jí nic nebylo,nic děsivého jsme nezaznamenali.

lidus*
hodnocení

0x

Po úrazu jsem měla servanou kůži na stehně a mě žádné štěpy kůže nebrali ale místo celé překryli jakousi jakoby tkaninovou mřížkou kterou tělo asi přijalo za vlastní, dnes je to 10 let a stále je to poznat, je to drsnější a ta mřížka je trochu vidět. Jestli to bolelo netuším, byla jsem na ohrabky a šroubovali mi kde co a tak mě bolelo celé tělo. Jistě se transplantace nedělá ambulantně a dá se předpokládat, že to nebude zákrok bez bolesti. Ať to dobře dopadne.

hodnocení

děkuju moc za odpovědi:)pak třeba napíšu jak to vše dopadlo:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]