Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám problém s jedním klukem, doufám že mi nějak poradíte. Začlo to asi před 1,5 roky, to jsem ho potkala. Jen jsem ho viděla už jsem ho nesnášela, prostě mi nebyl sympatický, ale já jsem se s ním normálně bavila. Jenomže pak jsem zjistila jakou jsem udělala blbost a ted nevím jak z toho vem. Ten borec mě nedá pokoj, prostě mě ůplně vydírá. Když mi něco napíše a já mu neodepíšu, tak mě potom napíše jak mě má rád, ale přitom já ho nesnáším a už by to mohl pochopit, už jsem mu to párkrát napsala. Mě to připadá jako by se tím bavil. Já jsem navíc momentálně v situlaci, kdy se prostě nechci dále stresovat.
Jo a pokud to někoho zajímá, tak tady jsem zkopírovala některé jeho vzkazy:
Děkuji Xxxxčko Škoda že tu nejsi
Jo slavím
Proč abych ti mohl dat pusu Jsi poklad Xxxxčko
co chceš?
21 leden
Pepek Tůma
Tebe
Jsi nadherná
Jo a než mi tady začnete nadávat, že bych měla být ráda za kamaráda, tak bych chtěla říct že mě ty vzkazy obtěžují, a to co je napsáno výše.
Děkuju za pochopení
Proč mu odpovídáte. Proč otvíráte jeho zprávy? Vymažte je, hned jak přijdou! Nemáte zájem. Definito!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.