Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V 16ti lze splnoletnit jde i ubrat věk?

Od: kocurr odpovědí: 7 změna:

Dobrý den měl bych dotaz ke kterému mám své osobní důvody a to když je možné v 16ti splnoletnit děvče díky svatby nebo otěhotnění lze i nechat si ubrat věk?děkuji za rychlé odpovědi

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

Rychlá odpověď.Nejde.

hodnocení

1x

Nejde. A k čemu by Ti to bylo, /uvažuji jen teoreticky/ když by Ti třeba bylo 20 a dal sis ubrat věk na 16?*smich* Jen bys pak šel o další 4 roky do důchodu.Takže někdy v 82 letech! *bzum* Pro lidi nad 50 bych to uvítala. Dala bych si dolů pár desítek let a zase bych byla pohledná třicítka. Hlavně, aby se snížením věku šel omladit i vzhled. To by bylo něco!

Nedávno slavil syn známých osmnáctiny. Plno dárků a plno přání. Chlapi ho pleskali do zad a radili mu, trochu závistivě, že teď už může chodit za děvčaty, konzumovat alkoholické nápoje a vykuřovat si.

Já jsem prohlásila, že to všechno, co mu přejí ostatní, není to pravé, ale největší rozkoš zažije při tom, když bude už moct jít poprvé VOLIT! Bouřlivý řev zúčastněných byl snad slyšet až za městem. Ale řekněte sami, neměla jsem snad pravdu?*smich*Jaga.

Taky stručná odpověď - NEMĚLA*smich*!

ahasver4*

Já myslím,že měla!Ten pocit,když tam hodí tu obálku se nevyrovná ani tomu...No nic...:)

Ten pocit, že když někam (v podstatě je úplně jedno kam) hodím obálku, něco ovlivním, mě už dávno přešel:(. Nicméně volím pravidelně a říkám si "co kdyby přece?"*modla*.

ahasver4*

magdone,já si dělám legraci..:)Ale souhlasím s tebou..Co kdyby náhodou...

Magdone, i já si přece taky dělala legraci, z toho 18letého oslavence. Snad si nemyslíte, že jsem to myslela vážně. To by mě mrzelo!*haha* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]