Nejste přihlášen/a.
kdy musim hlasit ukonceni pracovni neschopnosti?listek na penize mam k 27.12, ale ziskala jsem misto jinde, zatim vsak nechci aby o tom moje ucetni hned vedela. musim ji ukonceni PN hlasit hned, nebo staci treba az v pulce mesice, prip.koncem.marodim uz dlouho a vzdy ji jen na konci mesice poslu listek na penize, stacilo by, kdybych ji ted poslala listek na penize, a pristi mesic ukonceni PN?
ale ja nastupuji jinam do prace, a nechci,aby o tom ma ucetni ve stare praci zatim vedela, pak bych v te byvale napslala dodatecne dohodu o ukonceni pr.pomeru se zamestavatelem,to by nebyl problem, stejne je tam misto me uz pul roku jina, o zpatky me nechce, JA JEN POTREBUJI ABY HNED NEVEDEL,ZE JSEM JINDE, A ZE UZ NEMAM PR.NESCH.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.