Ahoj,mam takovy problem a byla bych vam moc moc vdecna za radu.Uz nekolik let delam modeling ale...s pritelem rok a pul soulozime s kondomem a uz bych chtela zacit brat antikoncepci.Jenze mam uplne panickou hruzu z toho,ze priberu.Nemuzu si dovolit pribrat ani kilo nebo me vyrazi.A bohuzel mam sklony k tloustnuti,tak mam strach,aby me ty hormony nejak neohrozili.Muj gynekolog uz mi predepsal Logest a mam ho doma,ale furt mi to neda,zacit ho bratMam vazne strach.Poradte mi prosim...Dekuju moc
Ahoja, no já jsem vystřídala už 3 druhy prášků, po prvních jsem nepřibrala ani deka (Cilest), ale po těch dalších 10 kilo za měsíc! (Gracial) děs!Nikdy jsem neměla sklony k tloustnutí, mohla jsem jíst co jsem chtěla a nepřibrala jsem, ale tady ty prašky mi to pěkně pokazili a celý rozhodily, sice znovu můžu jíst co chci a nepřiberu, ale jde to horko těžko dolů. Teď mám pramino a to je fajn, nepřibírám, akorát nevím jestli je to tím, ale sleduju, že se mi zvýšila chuť k jídlu. Ale nic z toho vůbec nemusí vůbec tak působit na tebe. Ono je to u každýho individuální. Někdo přibere, někdo ne, to se fakt na 100% nedá říct, po kterých práškách přibereš. Já bych ti radila, teda jestli už to neproběhlo, abys tyhle obavy svému gynekologovi svěřila a on už by měl mít zkušenosti, který prášky mají k tloustnutí sklon. Lepší jsou samozřejmě ty dražší, protože je tam obsaženo méně hormonů, jež mají tyto nechtěné účinky.
diky moc za odpoved,ale trapi me to,ze jsem mu to uz rikala a on mi rekl,ze se nepribira po nicem,ze je to v tom,jak holka jí.Tak uz nevim od koho si nechat poradit
Tak to je podle mě pěkná hloupost!To chce jako říct, že jsem za ten měsíc"sežrala"snad stádo krav nebo co? Jedla jsem pořád stejně (ta chuť k jídlu jak teď nebyla) a najednou z ničeho nic bylo na světě 10 kilo navíc!A od kdy?Co jsem změnila prášky. Myslím, že ten tvůj gynekolog asi nic neví o hormonech. Nevím jak by mi vysvětlil, že se mi po práškách skvěle zlepšila pleť od akné!To se jako stal zázrak nebo co.A to nejsem jediná komu ty hormony na pleť pomohly. Být tebou tak bych radši zkusila jinýho doktora. Nebo můžeš zkusit začít ty prášky brát a jak spozoruješ nějakou změnu tak je normálně vysaď a zajdi si pro jiný.
valerinka9
Tak jo.Diky moc za radu.A pak Ti tedy dam vedet jak to dopadlo,hm? Ale mam strach jak blazenTak zatim papa
Co třeba tělístko (danu) bez hermonu,to se pak nemáš čeho bát ,že by si přibrala.Je to levný o proti práškům a je to třeba na 5 let-můžeš si ji ale nechat vyndat dřív..
Logest jsem taky užívala a dvakrát jsem zkončila po něm na záchrance-nebyla jsem schopna ani chodit-motala se mi hlava,nízký tlak atd..
valerinka9- jedině má rada je zajít za gynekologem a poradit se sním on jedený ti pomůže nasadit a poradit co smíš a co nesmíš brát,z mé zkušenosti vím, že každá antikoncepce má učínky na přibírání váhy.SO
Valerinko, já Ti můžu doporučit YADINE. Beru je a jsou úžasné. Rozhodně po nich nepřibereš, naopak napomáhají tomu, aby se v těle zbytečně nezadržovala voda. Jsou dobré na pleť, vlasy.. balení na 3 měsíce stojí 855Kč. Ale možná už máš svůj problém vyřešen, je to celkem starý dotaz. Myslím ale, že by mohl pomoct. *H
Já jsem vyzkoušela jak tělísko Danu,tak i prášky Logest.Tělísko je mnohem lepší.Je pravda, že jsem první dva měsíce po zavedení hodně a dlouho krvácela, ale třetí měsíc se to upravilo.Jednou jsem měla tělísko sedum let,pak pět let.A celou dobu v pohodě.Můj doktor mi v 38 letech navrhl prášky Logest.Už nikdy víc.Modré ruce,zima od noh, asi se mi špatně prokrvovaly končetiny.Vysadila jsem je po třech měsících.Za tu dobu jsem nabrala 5kg.Já radím prášky ne!
No na kazdeho to pusobi jinak ty prasky...treba ja sem brala Diane-35 a nepribrala sem, ale kamaradka to brala take a pribrala...proste na kazdeho to pusobi jinak...! ja bych treba zacala brat antikoncepsi s hubnoucim ucinkem..kamaradka to bere a udrzuje si stalou vahu, jako ze nepribira! pze dyz je ten hubnouci efekt tak snad z toho nepriberes!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.