Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pálení při čůrání,nevolnost,bolest břicha

Od: mnom odpovědí: 21 změna:

Dobrý den .

Předevčírem jsem měla sex se svým klukem a asi po hodině mě začalo hrozně bolet břicho.Nejdřív tak všude a pak se to přesunulo do podbřiška.Menstruaci jsem měla před týdnem,takže tu už bych vyloučila.Když jsem šla pak čůrat nemohla jsem se vyčůrat a když už se mně jen pár kapiček "spadlo",tak mě to hrozně pálilo. Chodím čůrat snad co 10 min.pořád mám pocit ,že se mi "chce" :).V noci jsem měla zvýšenou teplotu a když jsem zavřela oči,dělalo se mi na zvracení.Dneska ráno jsem si vzala Brufen a nachvili to přešlo,ale je to zase zpátky.Zas ta okrutná bolest v podbřišku a pálení a pocity nevolnosti :(.Nemůžu sedět,ležet,ČŮRAT,jíst.

Prosím porad'te mi! Děkuji ;)

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den To chce lékaře, zřejmě máte zánět močového měchýře. Chce to léčit a teplo. Zajděte si na pohotovost, ať zbytečně dlouho netrpíte. Můžete pít urologický čaj, ale lékař je určitě na místě.

doplněno 05.01.13 13:13:

Ale samozřejmě, že doktor počká. Je to Vaše zdraví. Čím dřív se začnou potíže léčit, tím dřív se jich zbavíte. Zatím Vás to pálí, ale můžete začít čůrat třeba i krev...Já Vás strašit nechci, jen vím, co to je...Vy víte, jak Vám je nejlépe...Přeji brzké zlepšení...

ron*
hodnocení

3x

Dobrý den.

Urologický čaj je dobrý, ale při mírnějších obtížích. Pokud máte bolesti, teplotu, nevolnost, tak na nic nečekejte a k lékaři se vydejte ihned. Opravdu si můžete tím oddalováním uhnat chronické potíže, ať už s močovým měchýřem či ledvinami. Věřte mi, že vím o čem mluvím.

hodnocení

0x

Vypadá to na zánět močového měchýře. Běžte k lékaři, musí Vám předepsat léky. Jinak nic tak vážného, jen hodně nepříjemného. Zatím si kupte a pije urgologický čaj. Hlavně hodně pijte, i 3 litry denně,je nutno se opravdu "prolévat". Jinak teplo, el. dečku či termofor na podbřišek.

mnom
hodnocení

A nepočká ten doktor třeba do pondělka? :( Já jsem totiž na chatě a pohotovost je 20km daleko,zítra odjíždím .

Počká to, ale "užijete si". Tak alespoň opravdu hodně pijte, pak Vás to nebude tolik pálit. A to teplo! Jinak i když Vám pak bude lépe, určitě k tomu doktorovi si dojděte, budete se musete doléčit!

doplněno 05.01.13 13:26:

Opravdu to nepodceńujte, pokud máte už teplotu, můžete mít zánět rozšířený už až do ledvin. Pokud jste na chatě, tak tam termofor asi nemáte, tak si zabalte spodní polovinu těla alespoň pořádně do deky.

ale opravdu budete potřebovat antibiotika. Pokud se zánět močového měchýře neléčí, může se stát chronickým a může dojít i ke změnšení objemu močového měchýře nebo k močovým kamenům - viz prozeny.blesk.cz

mnom
hodnocení

Achjoj... vy mě děsíte... :( Jsem zabalená :)

krkovicka*
Prolijte se urologickym čajem.Opravdu se Prolijte-nic jiného nepijte než ten čaj,aspoň 2litry.Při teplotách a pálení to tipuji že vydržíte maximalne do rána.Bolest Vás donutí k lékaři.Nechci strašit ale můžete si na dva dny lehnout v nemocnici...
doplněno 05.01.13 13:47: Teď čtu že limoška napsala to samé.Tak jsme se aspoň shodli.Opravdu to pomáhá.Kdyby jste mohla tak i pivo Plzeň ale to je spíše na kameny,vředy.Chce to opravdu ten čaj.

eulalie*
hodnocení

0x

Kupte si urologický čaj a hodně se jím prolívejte. Nebo pijte cokoliv jiného, abyste ten zánět, co se vám v močovém měchýři udělal, vypudila co nejdříve z těla. Pokud nevydržíte do pondělka k lékaři, tak upalujte na pohotovost. Asi by vám předepsali antibiotika.

mnom
hodnocení

Pokusím se vydržet co nejdéle to jen půjde... :(.Pokudím se dneska v noci aspoň trošku vyspat

hodnocení

0x

Já bych tedy určitě věnovala x korun na taxíka plus 90 korun na pohotovost a vydala se k lékaři. Úleva od bolesti by byla rozhodně rychlejší, únava z bolesti by se rychleji vytratila. Nekazila bych kamarádům nebo rodinným příslušníkům, co jsou s vámi na chatě, pobyt starostmi. Pravděpodobně jim i jen pohled na vaše trápení starosti dělá.

S ledvinovými problémy není radno si zahrávat.

Před kým chcete být statečná? Kdo nebo co vás na té chatě drží?

mnom
hodnocení

Nikdo o tom neví,přítel si všiml něčeho včera večer,než odjel do práce,ale řekla jsem mu,že mě jen bolí břicho,nechci mu dělat starosti.právě,že já tady hlídám 9 malých štěňat :(.nemohu jen tak odjet..

pohanka*
hodnocení

0x

Je možné, že jste chytila nějakou infekci od svého přítele, se kterým, jak píšete jste měla pohl. styk. Neměl přítel také nějaké potíže při močení? Doktor by se Vás na to měl zeptat.

Pokud máte tak velké problémy neotálejte a zajistěte hlídání štěňat třeba nějakým sousedem, nebo si zavolejte nějakého příbuzného, kamaráda - kamarádku s autem, ať pomůžou.

doplněno 05.01.13 14:56:

Ještě pomáhají brusinky, sušené, nebo brusinkový čaj.

krkovicka*
Pohanko,vážím si Vašich rad.Ovšem v tomhle Vám musím oponovat.Měla styk a po hodině jí to začalo.Trochu brzy na projevení nemoci.Pouze jí to uspíšilo.Jestliže pohlavní styk nebyl kdesi venku při mrazivém počasí...ale i tak.Symptomy se neprojeví tak rychle a v takovém silném rázu.Omlouvám se za upřímnost.Jen chci říct že partnerem to jistě není.
pohanka*

Krkovičko, nemáte se vůbec za co omlouvat, vždyť chceme všichni to samé, pomoci v nemoci a vyeliminovat pro trpícího to nejlepší.

mnom
hodnocení

Děkuji moc za vaše názory a rady :),vážím si všech! :) Děkuji

mnom
hodnocení

Ted mě ještě napadlo,že jsem byla naposled na velké ve středu ...Mohlo by to být spojené něco s tímhle?:)

Ne, to s tím nemá nic společného. Nemáte poruce Algifen? Ten by pomohl aspoň na to řezání, ale nic nevyléčí, to chce antibiotila.

karla*
hodnocení

0x

Zcela jistě se jedná o zánět močového ústrojí. Doporučuji se prolévat nejlépe urologickým čajem, ale pokud nemáte, tak jakýmkolik jiným neslazeným černým čajem, koupit uroval, zabalit se, abyste byla v teple a co nejdříve vyrazit k lékaři pro antibiotika. Já mám se záněty velké zkušenosti (bohužel) a musím říct, že čím dříve lékaře vyhledáte nebo alespoň sama zahájíte léčbu v podobě čajů, podpůrných léků apod. tím dříve se vám uleví. Je dobré mít doma léky na takovou, dá se říct, "první pomoc", které vám pomohou - nejde jen o brufen, ten totiž tlumí pouze bolest, ale samotný zánět neléčí, chce to léky, které ulevují a zároveň urychlují proces uzdravení, jako např. již zmíněný uroval a další.

martinaa*
hodnocení

0x

Do pondělka to fakt nepočká, máš pěkně rozjetý zánět. Nezahrávej si, může to skončit chronickým zánětem a klidně i zánětem ledvin, což už člověka vcelku ohrožuje na životě. Čaje ani brufen už nemohou.

Štěňat je mi líto, ale tvé zdraví je přednější. Prostě někomu zavolej, ať tě vystřídá, nebo je tam holt nechej samotné. K doktorovi nejpozději zítra!

kikina788
hodnocení

0x

Sama mám vyzkoušeno, že jsem nejčastěji chytila zánět ne při prochladnutí či nedostatku tekutin, ale po sexu s přítelem. Pokud jsem se ihned nešla vysprchovat, měla jsem na problémy zaděláno a četla jsem, že tak to má více žen. To, co popisuješ je jasný zánět močáku. Můžeš se pokusit to ještě rozehnat dostatkem tekutin, které propláchnou močové cesty, urologickým čajem a nějakým podpůrným lékem jako je třeba uroval akut, ale pokud problémy neustoupí, tak je nutné zajít k lékaři, který předepíše antibiotika.

cobrak*

Myslím, že tazatelka už problém po půl roce jistě vyřešila ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]