Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psychický nátlak

Od: danuska* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, potřebovala bych poradit s jednou věcí=// Je mi skoro 15 let, před rokem jsem chodila s jedním klukem je mu 15..už rok je do mě zamilovanej.. =(( Chodila jsem s ním tak 2 měsíce.Od té doby mám peklo. Neustále mi píše že se kvuli mě zabije, uteče z domů a tak. Přibližně před týdnem doopravdy z domů utekl =( V tu chvíli když jsem se dozvěděla, že se ztratil, byla jsem jako chvíli před smrtí =/ Telefonáty s policií mě deptaly. Druhý den se našel, a zase mi začal psát. Každé ráno mi píše sms, večer také, za každou sms je napsáno pa.miluju tě.. A na internetu mi píše, že jeho život beze mě nemá cenu..Nevím, co s tím mám dělat, psychicky už na tom nejsem zrovna nejlíp. Potřebovala bych vědět, jak s ním mám jednat..Doma to nemá nemá zrovna nejlehčí (rodiče jsou rozvedení, žije s matkou a s tou si podle všeho moc nerozumí) Mám strach, aby si opravdu něco neudělal, a abych si to celý život nemusela vyčítat.

Předem děkuju ♥ Daní.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Za jeho stavy nemuzes,je ev.psychicky slaby ,naruseny.Takovy chlapec se bude od kazdeho citit ublizovany,kdo mu nesplni jeho predstavy.S matkou to muze byt stejny problem.Ma sve predstavy a beda tomu,kdo ho ´tzv.nechape.Tohle uz neni tvuj boj,ikdyz je ti to neprijemne,chodila jsi s nim.Mozna ze se i trochu bojis,ze si neco udela.Vetsinou to tak nebyva u techto typu a kdyby prece,tak na tom nemas nejmensi vinu.Driv nebo pozdeji,bude mit stejny problem s nejakou jinou.Bud rada,ze jsi se rozesla.takovy mladik by potreboval peci psychologa.

doplněno 28.01.12 07:17:

To ze mas strach on dobre vi,proto to take zkousi.Nenaéch nikoho zahravat si s tvymi city,uchran se takove negace.

aaaaaaa*
hodnocení

0x

...jednoznačně se rozejdi, za to trápení nestojí. Upozorni ho, že co udělá je na něm a zodpovědný je sám za sebe.

figurek*
hodnocení

0x

jj, nahlížíš jedním očkem do světa dospělých. Jestli můžu doporučit, pak se s ním hned a natvrdo rozejdi. Taky jsem s někým takovým kdysi chodil.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Přerušit veškerý kontakt, upozornit ho, že si veškeré SMS uchováváš pro policii, stížnost u operátora, že tě obtěžuje a aby ti jeho číslo zablokoval pokud to není možné v telefonu. A vypustit ho ze své hlavy, protože dokud bude vědět, že to na tebe působí, tak se bude snažit dělat to dál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]