Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřebovala bych poradit s jednou věcí=// Je mi skoro 15 let, před rokem jsem chodila s jedním klukem je mu 15..už rok je do mě zamilovanej.. =(( Chodila jsem s ním tak 2 měsíce.Od té doby mám peklo. Neustále mi píše že se kvuli mě zabije, uteče z domů a tak. Přibližně před týdnem doopravdy z domů utekl =( V tu chvíli když jsem se dozvěděla, že se ztratil, byla jsem jako chvíli před smrtí =/ Telefonáty s policií mě deptaly. Druhý den se našel, a zase mi začal psát. Každé ráno mi píše sms, večer také, za každou sms je napsáno pa.miluju tě.. A na internetu mi píše, že jeho život beze mě nemá cenu..Nevím, co s tím mám dělat, psychicky už na tom nejsem zrovna nejlíp. Potřebovala bych vědět, jak s ním mám jednat..Doma to nemá nemá zrovna nejlehčí (rodiče jsou rozvedení, žije s matkou a s tou si podle všeho moc nerozumí) Mám strach, aby si opravdu něco neudělal, a abych si to celý život nemusela vyčítat.
Předem děkuju ♥ Daní.
Za jeho stavy nemuzes,je ev.psychicky slaby ,naruseny.Takovy chlapec se bude od kazdeho citit ublizovany,kdo mu nesplni jeho predstavy.S matkou to muze byt stejny problem.Ma sve predstavy a beda tomu,kdo ho ´tzv.nechape.Tohle uz neni tvuj boj,ikdyz je ti to neprijemne,chodila jsi s nim.Mozna ze se i trochu bojis,ze si neco udela.Vetsinou to tak nebyva u techto typu a kdyby prece,tak na tom nemas nejmensi vinu.Driv nebo pozdeji,bude mit stejny problem s nejakou jinou.Bud rada,ze jsi se rozesla.takovy mladik by potreboval peci psychologa.
doplněno 28.01.12 07:17:To ze mas strach on dobre vi,proto to take zkousi.Nenaéch nikoho zahravat si s tvymi city,uchran se takove negace.
Přerušit veškerý kontakt, upozornit ho, že si veškeré SMS uchováváš pro policii, stížnost u operátora, že tě obtěžuje a aby ti jeho číslo zablokoval pokud to není možné v telefonu. A vypustit ho ze své hlavy, protože dokud bude vědět, že to na tebe působí, tak se bude snažit dělat to dál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.