Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dnes již druhá otázka ...
Koncem února jdu do divadla a přemýšlím, že bych něco koupila mému oblíbenému herci, co tam bude hrát, nějakou drobnost, která mu bude předána při děkovačce. Jenže se nějak nemohu rozhodnout, co mu mám koupit. Kytku jsem zavrhla, ta se pro chlapa nehodí, to samé nějaká sladkost, myslím čokoláda či bonboniéra. Chtěla bych něco, co mu nedá každý a aby to nebyla blbost.
Nemáte nějaké tipy? Jedná se o muže, asi tak 50 let, zájmy příroda, dřevořezba, indiáni a western.
Díky moc.
Anizonko,já myslím,že květina je naopak vhodný dar.Ještě jsem neslyšel,že by někoho urazila...A od ženy může jen potěšit...
No jo, jenže my tam jedeme se školou. S kytkou ... Však to znáte, pro koho je, proč mu ji dáváš a tak. Chtělo by to něco jiného. Menšího. Něco, co se vejde do tašky či kabelky. Navíc kytka není moc trvanlivá.
Anzionko já bych volil něco pro potěšení,třeba jen dobrou čokoládu,nebo malý šampáno.do tašky,amulet,něco vlastnoručně vyrobeného,to by se mohlo dotyčnému hodit a bude rád za Tvoji přízen.
Trvanlivost té květiny není důležitá,důlezitý je pocit z darování.A věřte,že ten Váš oblíbený hetec to ocení.A když při předání mu krátce řeknete,že je,,špčka,,bude potěšený.A na otázky spolužáků bych nebral ohled.Když už,tak už..
omluva za chybějicí písmena,jdu zapojit jinou klávesnici..
Ale já jen navrhuji,Vy vyberete to,co se Vám bude zdát dobré.Ať se rozhodnete správně!
Anzionko, myslím si že by vůbec nevadilo kdybyste napsala přímo o jakýho herce se jedná. Nebo aspoň na jakou hru do jakýho divadla to vlastně pojedete. Třeba vo tom herci někdo ví víc a pak by se vám dostalo fundovanějších rad.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.