Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ráda bych se vás zeptala zda náhodou víte kde v Praze zasádrují zdravou nohu? V Brně to třeba jde za poplatek. Děkuji za odpovědi.
0x
Poraďte.cz má v podtitulku napsáno..1.internetová poradna pro jakoukoli otázku..Někdy je to těžké..
Já jsem četl,že zdravotnictví je teď prý služba jako každá jiná.Tak když jako každá jiná,zkuste si tam zavolat na nějakou chirurgii a zeptejte se.Za peníze v Praze dům...Když řeknete,že to zaplatíte,třeba vyhoví...![]()
0x
doplněno 27.01.12 15:13: To jsem jeste do sebe cpala Ibustrin abych nemela trombozu, který jsem si musela v plne ceně zaplatit (taky nejde pres pojišťovnu).Zvažte jestli Vám to stojí za to.
Krkovičko,vy by jste do takový blbosti šla?je to pouhej nesmysl co sem tazatelka napsala,dělat si sádru na zdravou noho,proberte,se!
0x
Ráda bych věděla kde v Brně sádrují zdravé končetiny. Slyším to prvně a poud je to pravda tak k tomuto lékaři bych jistě s pravdovou zlomeninou nešla.
- Poprvé noha v sádře a nejde mi vůbec chodit
- Noha v sádře - zkušenosti
- Noha v sádře a francouzské hole
- Noha v sádře - dobrovolně
- Noha v sádře - bota vs ponožka
- Noha v sádře koupání
- Noha v sádře,jak dlouho?
- Brigáda a noha v sádře
- Noha v sádře
- Noha v sádře a cyklistika
- Při cestě vlakem
- Noha v sádře a letní dny
- Noha v sádře
- Noha v sádře
- Noha v sádře a brigáda
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.