Nejste přihlášen/a.
Když mi bylo tak 20-30 let, byli mi hrozně protivní ti chlapi po padesátce, co jen mudrovali, než by něco udělali jen kolem toho hodiny něco řešili, věčně všude zhasínali a vše vypínali aby se ušetřilo atd. Však to znáte. Bohužel už jsem do toho vletěl taky. Jsem občas protivný i sám sobě ale nemohu si pomoci. Je to silnější než já. Žena je ze mě už na prášky a nestojí ten život za moc. To ani nemluvím o tom, že ten přechod na stáří těžce snáším. Všechno mě bolí, těžko se mi vstává, špatně se mi spí, jen bych pořád jedl atd. Co s tím? Existují nějaké hormony proti tomu? Jenom mi nepište rady typu že to musím překonat. Snažím se, ale nejde to fakt. Je to jakobyste měli žízeň a nesměli se napít. Jsem rád že si to alespoň uvědomuju, ale asi je to málo.
Krocane, vítejte do klubu...
Prostě už je to tak, že se z nás, mladých kluků, začnou dělat protivní a zapšklí dědkové.
Já to ani neřeším, kamarádi a bývalí spolužáci jsou na tom podobně. A nechat si píchat nějakou chemii, to už vůbec. Stačí, že bereme prášky na tlak, na cholesterol, na cukrovku, na prostatu, na zlepšení paměti...
"krocan", alespoň pochopíte ženy v přechodu. Jedině se sobě více věnovat, stále dbát na higienu, dopřát si masáž, ta uleví od únavy, chodit do přírody na vycházky a dopřát si relax, to, co Vás baví. Někdo rád čte, jiný si jde zaplavat, jezdit na kole, práce na zahrádce, věnovat se manželce /pokud jste ženatý/, jen se nelitovat. - pt
To je pro mužského doba, kdy je šťastný, že má barák, zahradu, garáž a dílnu. Když je protivný sám sobě, jde něco kutit nebo kutat. Tragedie je, když to není, protože je zima a ven se dá jen na chviličku. Ale když mohou přemýšlet a dělat plány na jaro, tak to jde. Horší je, když jsou lidi zavření v malém bytě, bez možnosti úniku. Je to průšvih nejen pro chlapa, ale také pro jeho ženu. Můj tata začal mamce vysvětlovat, jak se krájí cibule. Když jim oběma bylo cca 70 let. :D krocane, já nejsem chlap, ale všechno to, co píšete důvěrně znám. V Ostravě je rčení: V řiť bych se uhryzla! Bezmoc, bezmoc.
nejlepší jsou ženy po přechodu,když se hrabou ráno ze záchodu,a o mužích ani nemluvě
každej bude jednou v letech
Tak dílnu, garáž, zahradu ani auto atd. nemám a nechci. Nejsem kutil ani sebevrah. Pohyb na čerstvém vzduchu mám denně. V podstatě pracuju venku a rychle chodím. Hormony nejsou chemie. Asi to zkusím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.