Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Muž v přechodu - co se s tím dá dělat?

Od: krocan* odpovědí: 9 změna:

Když mi bylo tak 20-30 let, byli mi hrozně protivní ti chlapi po padesátce, co jen mudrovali, než by něco udělali jen kolem toho hodiny něco řešili, věčně všude zhasínali a vše vypínali aby se ušetřilo atd. Však to znáte. Bohužel už jsem do toho vletěl taky. Jsem občas protivný i sám sobě ale nemohu si pomoci. Je to silnější než já. Žena je ze mě už na prášky a nestojí ten život za moc. To ani nemluvím o tom, že ten přechod na stáří těžce snáším. Všechno mě bolí, těžko se mi vstává, špatně se mi spí, jen bych pořád jedl atd. Co s tím? Existují nějaké hormony proti tomu? Jenom mi nepište rady typu že to musím překonat. Snažím se, ale nejde to fakt. Je to jakobyste měli žízeň a nesměli se napít. Jsem rád že si to alespoň uvědomuju, ale asi je to málo.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Krocane, vítejte do klubu...*smich*

Prostě už je to tak, že se z nás, mladých kluků, začnou dělat protivní a zapšklí dědkové.

Já to ani neřeším, kamarádi a bývalí spolužáci jsou na tom podobně. A nechat si píchat nějakou chemii, to už vůbec. Stačí, že bereme prášky na tlak, na cholesterol, na cukrovku, na prostatu, na zlepšení paměti...*smich*

hodnocení

3x

Dobrý den. Nic si z toho nedělejte. Mrkněte sem, zda je to tak i u Vás:

mimiforum.cz/...

Pokud ano, pak zajděte za svým lékařem a poraďte se s ním. S věkem u mužů klesá tvorba testosteronu a ten se dá tělu dodávat v tabletách, nebo injekcích.Potíže se zlepší.

pt®
hodnocení

2x

"krocan", alespoň pochopíte ženy v přechodu. Jedině se sobě více věnovat, stále dbát na higienu, dopřát si masáž, ta uleví od únavy, chodit do přírody na vycházky a dopřát si relax, to, co Vás baví. Někdo rád čte, jiný si jde zaplavat, jezdit na kole, práce na zahrádce, věnovat se manželce /pokud jste ženatý/, jen se nelitovat. - pt

hodnocení

1x

To je pro mužského doba, kdy je šťastný, že má barák, zahradu, garáž a dílnu. Když je protivný sám sobě, jde něco kutit nebo kutat. Tragedie je, když to není, protože je zima a ven se dá jen na chviličku. Ale když mohou přemýšlet a dělat plány na jaro, tak to jde. Horší je, když jsou lidi zavření v malém bytě, bez možnosti úniku. *nevi* Je to průšvih nejen pro chlapa, ale také pro jeho ženu. Můj tata začal mamce vysvětlovat, jak se krájí cibule. Když jim oběma bylo cca 70 let. :D krocane, já nejsem chlap, ale všechno to, co píšete důvěrně znám. V Ostravě je rčení: V řiť bych se uhryzla! Bezmoc, bezmoc.

stribrnak*

nejlepší jsou ženy po přechodu,když se hrabou ráno ze záchodu,a o mužích ani nemluvě*hej*

každej bude jednou v letech*zed*

Čím jsou ženy po přechodu nejlepší, když se hrabou ze záchodu? Žádná prostata, žádné trápení při čurání. Tak jaképak copak!*bzum*

hm*
hodnocení

0x

Propánakrále, co budu dělat já, až to na mě přijde? *ee*

krocan*
hodnocení

Tak dílnu, garáž, zahradu ani auto atd. nemám a nechci. Nejsem kutil ani sebevrah. Pohyb na čerstvém vzduchu mám denně. V podstatě pracuju venku a rychle chodím. Hormony nejsou chemie. Asi to zkusím.

ladaadal*

Nejsem kutil ani sebevrah - měl by ses zamyslet a jednu z těch alternativ si vybrat. Život je hned lepší ( u obou variant).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]