Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím nepomohl by mě někdo ,pochopitelně ne zadarmo.Mám problém, kdosi mě a mou manželku terorizuje emailama a to samé vkládá na internet! Mám opravdu až strach.Podrobnosti osobně.Ovšem zákony v této zemi chrání spíše ty co takové věci dělají,než slušné lidi!Myslím,že pomoci by mě mohl buď šikovný hacker,nebo někdo kdo má možnost dopátrat konkrétní osobu.Sám jsem si zjistil IP a provozovatele sítě.Ale vnitřní IP zjistit neumím.Moc prosím ,poraďte mi někdo co s tím!Předem velmi děkuji!kontakt-klihova@seznam.cz
No. Zavrit pred tim oci pomoci zakazani adresy nebude to prave.
Kybersikana a stalking je problem dnesni doby. Je to druh sikany a jako takovy je dle zakonu CR povazovan maximalne tak za prestupek.
Za zvazeni trestniho oznameni to ale urcite stoji. Pak by policie musela dle zakona jednat a kdyz budete dusledni, tak ji muzete dotlacit k tomu, aby si od poskytovatele zjistila potrebne informace o dotycnem. Policie sice na nej udela maximalne tytyty, ale vy alespon budete vedet o koho se jedna.
Moc zatím všem děkuji! To je přesně to co bych chtěl vědět o koho jde! Mám velké podezření z mnoha indícií na konkrétní osobu,ale jistotu nemám,a nerad bych někoho křivě obvinil!Problém je,že policie řekla,že zatím nikdo nikoho nezabil,tak to řešit nebude!Děkuji za další informace,rady,tipy...jak toho darebáka zjistit!Díky,a nezlobte se ,že vás otravuji svým problémem!Ale co mám dělat když policie to bude řešit až když se něco stane?!
promiňte jsem-li zbytečně nedůvěřiví ale můžete nám prozradit adresu kam to vkládá na ten internet?
- má to logické opodstatnění, on některé schopné z nás žádá o "pomoc" , takže by někteří schopnější z nás rádi věděli je-li to skutečně potřeba... :o)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.