Nejste přihlášen/a.
svého partnera, který uz nema zájem, nemyslim sex, ale vztah, proste uz me nemiluje, nedava mi prilezitost, je casto z domu, ale vim, ze nikoho nema, proste jsem nestastná
Bohužel city se nedají vynutit. Pokud o Vás partner nemá zájem, musíte se to naučit respektovat. Čím víc se budete snažit, tím víc Vás bude odmítat a bude zatvrzelejší. Vím, že je to těžké, smířit se s tím, ale než zažívat ponížení z odmítání, to dát raději šanci někomu jinému, kdo Vás bude mít rád a bude Vás chtít. Čím dřív se s tím, že je konec vašeho vztahu smíříte, tím pro Vás lépe.
Přesně tak. A přece nechcete, aby s vámi byl někdo ze soucitu? Stejně by se to na "vztahu" projevilo. Vemte si z tohoto vztahu nové zkušenosti a uvidíte, jak se kolem budou točit, až se s tím smíříte a budete připravená na nový vztah! Někdo jiný, vedle koho ještě více rozkvetete, vás ocení, uvidíte...
Přesně tak.Věřte, že by mi bylo trapné usilovat o někoho o kom vím, že o mě nemá zájem. Přece nejste určitě taková chudinka, aby s Vámi chodil jen ze soucitu. Kromě toho, i kdyby k tomu došlo, stejně by podobný vztah -nevztah doslova z vynucení dlouho nevydržel.
Neskuhrejte, o nic se nesnažte, to je pod Vaši úroveň, pusťte ho z hlavy, časem si najdete jistě někoho, s kým Vám bude dobře, kdo Vás bude mít rád a na toho bývalého si už ani nevzpomenete. O co?Jaga.
Je často z domu a víš, že nikoho nemá? To s jistotou nikdy nevíš.
Jak víš, že tě nemiluje a že nemá zájem? Každý vztah se vyvíjí. Zpočátku bláznivá zamilovanost, později je to klidnější. Třeba ty jsi ještě bláznivě zamilovaná a tvůj partner je o stupínek dál - je klidnější a tobě to přijde, že o tebe ztrácí zájem. Pokud je to tak, buď ráda. Jste ve vztahu na vyšším levelu.
Pokud ti opravdu sdělil, že tě nemiluje, nebo dává jasně najevo nezájem... nic s tím nenaděláš, má tě jen na sex.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.