Nejste přihlášen/a.
Dobry den, prisel mi sek ze zahranici od spolecnosti NatWest, kde ho muzu vybrat? Na poste kdyz jsem ho ukazal tak nic takoveho nevideli. Prosim o radu... Diky
Zkusil jste to třeba na lampárně Hlavního nádraží? Jak jste k šeku přišel? A kolik jste do získání šeku investoval?
Jedinou věrohodnou informaci o této společřnosti jsem našel zde:
- takže držím palce a přeji hodně štěstí...
Dobry den, na lamparne hl. nadrazi jsem to nezkousel. Sek me poslali z jednoho internetoveho kasina. Do seku jsem investoval 30Euro, sek mam na 600Euro ...
Pokud jste opravdu nabyl šek legální cestou, zkuste se zeptat v nějaké větší bance (ČSOB, RB, ČNB), pokud Vám šek neproplatí, mohli by Vám alespoň poradit, kam se s žádostí o proplacení obrátit.
Obávám se ale, že stím budou určité problémy. Nevím, jakým způsobem jste investoval, tedy jakým způsobem jste zaplatil těch 30E - poslal jste jim do kasina šek? Pravděpodobně ne, takže je mi podezřelé, že výplata výhry neprobíhá podobným způsobem jako vklad...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.