Nejste přihlášen/a.
Dobrý den jsem z Otrokovic z přítelkyní bych chtěl si zajed autem do termalulu na Slovensko které jsou výhodné jak vzdáleností i cenově? Chtěli bychom tam i na jednu noc nocleh. Je možné v blízkosti termálu třeba do soukromí? Jak je to s cenami v eurech? Je možné za nějaké služby platit i v kč? Výměna peněz je lépe u nás? Jsou nějaké odkazové stránky s cenami? Děkuji.
Ja vám doporučujem areal Oravice pri Tvrdošíne na severe Oravy . 100km od Žiliny. Je tam 7 bazenov vnutorno-vonkajších s teplotami 25-40 st +morske vlny s výhladom na lyžiarsku zjazdovku. Cena 13-15eur podla doby. Ubytujete sa kdekolvek na okoli v súkromí napr Zuberec . Rovnako vzdialené je stredisko Bešenova pri Ružomberku ,vybavenie a služby ,ceny podobne .Lyže využijete i tam Peniaze si vymente doma ,alebo bankomat,karta
Mám odzkoušeno pár termálů na Slovensku a u mě zvítězila Dunajská Streda. 20km dál je Velký Meder, za podívanou to stojí, ale pro přetlak lidí se mi tam nelíbí. Ubytování je přímo v termále Dunajská Streda a nebo možno i v soukromí kolem lázní. Bližší info si hoďte do Googlu. Kč měníme část u nás, aby bylo na dálniční známku neboť na benzínkách výměna je nevýhodná. Přepočet Kč na eura vyjde + - na stejno, zda u nás nebo u Slováků. Teď v lednu je polovina lázní v rekonstrukci, ale info najdete na jejich webu.
Minulejcase,
jezdm každý rok do Podhajské, krásně slaná voda a nevím zdali léčí, ale mě je lépe. Vždy se rovněž zastavím na několik dní do Velkého Mederu. Pak mám srovnání, kde je lépe.
Ujišťuji Vás, že všude je dobře, jídlo OK, ubytování i bez "dokladu" Vzdálenost ubytování je od 20 metrů od bazenu až ...jak daleko chcete?
ICQ 55180641
doplněno 26.01.12 11:13:ceny,,, vždy hledám aktuelní na zoznam.sk a pak na odkazech..bez překupníků z Čech.
Vozím s sebou perník (víte proč) a na příští rok ho slibuji.-..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.